Terug

Deel deze pagina:

Juninho Bacuna wordt niet geschorst na rode kaart!

Door Lukas van der Wal 5 reacties

Hans Nijland on Twitter

De middenvelder kreeg in de tweede helft door scheidsrechter 'Mr Respect' een rode kaart voorgehouden na een lichte overtreding. Op advies van de vierde man(stond er met zijn neus bovenop) kon de jongeling vroegtijdig de douches op zoeken. De wedstrijd tegen Feyenoord hadden we met Bacuna ook niet gewonnen, maar zo wordt een zoveelste rode kaart door de KNVB geseponeerd. FC Groningen en geseponeerde kaarten, we blijven er maar mee te maken krijgen. 

Merijn Slagter on Twitter

Reacties:
appie happie13-02-2017 om 15:47

2 de bacuna en 3de totaal dit jaar..is gewoon. .nou ik zou denken ze zo zeggen ons op..Vooral glad dekker.guzebuyuk oid.......ik zou zeggen...schors hem..

13-02-2017 om 16:12

Vrijspraak terecht!!

Bacuna speelt naar mijn mening de laatste tijd sterk. Mannetjesputter die met name belangrijk is omdat de snelheid in het spel brengt door de bal in veel gevallen vooruit te pelen. Dit brengt het risico met zich mee dat, wanneer hij balverlies heeft, het aan de andere kant gelijk gevaarlijk kan worden. Toch beter dan de balletjes breed van Tommie H.

Jonge speler, kan een goeie worden!

FCG-Forever13-02-2017 om 16:56

En terecht dat geouwehoer altijd met Gozubuyuk, hij is in mijn ogen veel te wild, hij is nog jong maar moet wel vorderingen gaan maken 

13-02-2017 om 19:34

Die vierde man heeft volgens mij niet eens goed kunnen zien wat er gebeurde. Hij had zicht op de benen van Kongolo en niet op wat daar achter (niet) gebeurde. Gewoon die gast zijn headsetje afpakken. Vierde man is voor de tijdwaarneming, de wissels en dient als pispaal voor Ron Jans. In dit geval was de wedstrijd al gespeeld, maar voor het zelfde geld gebeurt dit op 1-0 in een wedstrijd waar je nog wel een slotoffensief kan inzetten. Ben niet als een eerder spreker ook nog steeds van mening dat Jorgensen bij de 1-0 actief deelnam aan het spel door zijn been op te tillen in het baan van het schot. En bij mijn weten is dat gewoon buitenspel.

Dit arbitrale kwartet inderdaad maar eens een spelronde schorsen. Maar ja, dan blijft er niets over, want die grens bij PSV-Utrecht mag ook wel even een paar weekjes op "vakantie".

13-02-2017 om 19:34

niet als = net als

FCG-Forever13-02-2017 om 22:10

Las net dat Miquel Nelom wil vertrekken bij Feyenoord, prima links back voor ons dacht ik zo! 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!