Terug

Deel deze pagina:

Kaartverkoop voor de return aangepast

Door 2 reacties

De clubsite meldt dat de kaartverkoop via internet om veiligheidsredenen stopgezet is.In eerste instantie was de volledige kaartverkoop gestaakt, maar inmiddels zijn er uitsluitend bij de supportersbalie weer kaarten te krijgen, op vertoon van een geldig legitimatiebewijs. Reden van deze aanpassing is de angst dat ADO-supporters in de thuisvakken terecht komen. Nijland meldt dat er nog zo'n 3.000 kaarten in de verkoop zijn. Wij hopen dat de overige 18.000 kaartbezitters allemaal, ondanks de blamage van donderdag, komende zondag gewoon de Euroborg zullen bezoeken, om het seizoen nog enigszins mooi af te sluiten. Al kunnen we een écht feest wel vergeten.


Reacties:
dabeetle27-05-2011 om 14:38

Lees net dat Tim heeft aangegeven de onderhandelingen met Napoli af te breken en nog een seizoen bij de FC te willen blijven. Extra motivatie om er even 4 in te leggen zondag? Alleen jammer dat we dan ook de 0 moeten houden. Dat gaat lastiger worden...

27-05-2011 om 18:22

Waar ik een bloedhekel aan heb, zijn gloryhunters zoals in 020, gewoon er vol op en alles of niets! De groene hel moet in vuur en vlam vanaf minuut 1! Dus laat je club niet in de steek en laten we er met z\'n allen de schouders onder zetten! Come on fc!

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!