Terug

Deel deze pagina:

Keurntjes: “Ik wil me deze week laten zien.”

Door 0 reacties

Jongeling Tim Keurntjes mocht deze week tijdens het trainingskamp op Tenerife de plek van de geblesseerde Enevoldsen overnemen, en wil tijdens die week zijn kans grijpen om ook na de winterstop vaker bij de selectie te zitten. “Ik wil me deze week laten zien.”


Het is voor Keutntjes niet de eerste keer dat hij op trainingskamp meegaat met de eerste selectie. In de voorbereiding van dit seizoen was hij al mee naar Portugal voor een minitoernooi. Daar speelde hij één helft mee. “Dit is opnieuw een mooie kans om me te bewijzen”, zegt Keurntjes na weer een training bij het complex van Tenerife Top Training. “Ik ben kapot, maar je zult mij niet horen klagen.”

Keurnjes, die na het vertrek van Etamendi aanvoerder werd van de beloften, is niet tevreden over de eerste seizoenshelft. “In de voorbereiding mocht ik vorig jaar dus met de eerste selectie mee naar Portugal en daarna trainde ik ook regelmatig mee met de jongens, maar in de wedstrijden van de Beloften kon ik onmogelijk tevreden over mezelf zijn. Ik speelde mee, terwijl ik bepalend wilde zijn. Het verschil wilde maken. Ik had mezelf voor dit seizoen voorgenomen weer op nul te beginnen en op die manier stappen te gaan maken. Ik heb dit seizoen zo’n twaalf keer bij de eerste selectie gezeten, geloof ik, en in de bekerwedstrijd tegen AZ mocht ik invallen en wist ik ook te scoren. Wat dat betreft gaat het nu veel beter.”

Omdat Johansson nog altijd niet helemaal herstelt is van zijn blessure, speelt Keurntjes vaak als linksback. “Dat is de positie waarop ik mij hier deze week richt. Normaal ben ik linkermiddenvelder, maar ik krijg nu ook de kans me te bewijzen als linksback. Mij maakt het niet uit. Ik geniet. Prachtig weer, goede trainingsomstandigheden, een schitterend hotel. Maar ik ben hier met een doel: ik wil me deze week laten zien.

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!