Terug

Deel deze pagina:

Kieftenbeld is niet jaloers

Door 1 reactie

Van Ginkel, Martins Indi, Clasie en Van Rhijn: De spelers zijn leeftijdsgenoten van de middenvelder van FC Groningen. De vier spelen voor het NL-elftal. Onze topper nog niet. Kieftenbeld maalt hier zeker niet om in een vraag gesprek met Voetbal International. Het gevoel dat ik een slag gemist heb, dat heb ik niet”, laat Kieftenbeld weten aan Voetbal International. “Natuurlijk wil ik ook in zo'n shirtje spelen. Alleen heb je dat niet altijd zelf in de hand. Het kan snel gaan. Ik zat destijds als speler van Go Ahead Eagles al bij Jong Oranje. Dan vroegen mijn teamgenoten tijdens het diner wie ik eigenlijk was en bij welke club ik speelde. Een jaar later was ik basisspeler bij FC Groningen en speelde ik meer dan dertig wedstrijden in de Eredivisie.”

“Ik ben niet jaloers op Marco of op wie dan ook”, vervolgt hij. “In de jeugd werd ik te licht bevonden voor FC Twente. In die periode heb ik geleerd dat er in de voetballerij vrij weinig te plannen valt. Ik ben vooral erg benieuwd waar ik zelf over twee, drie jaar sta. Je moet hard werken, je kwaliteiten benutten en een beetje geluk hebben. Mijn tijd komt nog wel”, verzekert hij.

We weten niet als Kieftenbeld ooit het grote Oranje gaat halen, voor de FC zeker een bruikbare speler, maar voor de absolute top? Tijd zal het leren...


Reacties:
MaxFCG24-11-2012 om 13:25

Ik heb het stuk ook gelezen, goed om te lezen dat hij wel zelfkennis heeft.
Vooral het eerste jaar moest hij enorm wennen, maar het jaar daarop en dit jaar laat hij prima spel zien. Hij speelt met inzet en dat is fijn om te zien.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!