Terug

Deel deze pagina:

KNVB wijzigt drietal wedstrijden FC

Door 1 reactie

De KNVB heeft meerdere wijzigingen bekend gemaakt in het resterende competitieprogramma van de Eredivisie. Deze aanpassingen zijn gedaan wegens verplichtingen van enkele Eredivisieclubs in de Europa League. Vanwege de dikke vinger die Eredivisie Live tegenwoordig in de pap heeft, dat eist dat er een bepaald aantal wedstrijden per speeldag gespeeld moeten worden, krijgt ook FC Groningen te maken met enkele wijzigingen in het programma. Het gaat hierbij om de thuiswedstrijd tegen Vitesse en de uitwedstrijden tegen N.E.C. en FC Utrecht. Wij hebben het competitieprogramma inmiddels aangepast en het nieuwe wedstrijdschema van de FC kun je hier bekijken.


De in eerste instantie op zondag 26 februari geplande uitwedstrijd tegen N.E.C. is een dag vervroegd en zal dus worden gespeeld op zaterdagavond 25 februari om 20:45 uur. Op zondag 11 maart zou onze FC Vitesse ontvangen, maar ook deze wedstrijd zal een dag eerder plaatsvinden: op zaterdag 10 maart om 18:45 uur. De wedstrijd van een week later, uit tegen FC Utrecht, is eveneens verschoven van zondag (18 maart) naar zaterdag (17 maart). Die wedstrijd zal starten om 18:45 uur.

Mochten de Nederlandse deelnemers aan de Europa League nog een ronde overleven, kan niet worden uitgesloten dat er nog meer wedstrijden verschoven zullen worden. Kortom, Eredivisie Live is tegenwoordig de baas van het Nederlandse voetbal. Een slechte ontwikkeling...

Reacties:
ZuidzijdeTT24-12-2011 om 15:18

Ben het met Gradus eens, ik ken kids die de uitwedstrijd naar Utrecht in de line-up zouden, die moeten nu dus op zaterdag!
Dit betekend dat deze kids tot weet ik hoe laat in de bus zitten. Van mij mag ook wel weer alles naar het oude, alle wedstrijden zondag smiddags 14:30 uur!

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!