Terug

Deel deze pagina:

Kruiswijk, Lindgren en Hiariej doen goed werk

Door 0 reacties

Arnold Kruiswijk, Rasmus Lindgren en Tom Hiariej hebben vrijdag gewonnen met achtereenvolgens Jong Oranje, Jong Zweden en Oranje onder-19. Jong Zweden is nu bijna zeker van deelname aan het EK, wat volgend jaar in Nederland gehouden wordt.


Kruiswijk speelde met Jong Oranje in Doorwerth tegen de jongens van Oranje onder-21, gecoached door Hans Schrijvers. Met doelpunten van Robbert Schilder en Kemy Agustien wist Jong Oranje te winnen met 2-0. Kruiswijk speelde overigens de hele wedstrijd mee. Dinsdag staat Jong Oranje tegenover Jong Denemarken. De wedstrijd wordt gespeeld in Enschede.

Lindgren speelde met zijn Jong Zweden in Servië. Het uitstekend spelende Jong Zweden had geen kind aan Jong Servië. In Novi Sad werd het eerste play-offduel ruim gewonnen. Het werd 3-0. De jongelingen van Zweden zijn nu vrijwel zeker van deelname aan het EK, aangezien ze de volgende wedstrijd thuis spelen.

Ook verdediger Tom Hiariej kwam in actie. Hij speelt voor Oranje onder-19. Oranje onder-19 wist in in het Macedonische Strumnica op het kwalificatietoernooi voor het EK onder-19, de Wit-Russen met 3-1 te verslaan. Hiariej mocht de wedstrijd helemaal uitspelen. Zondag en woensdag speelt Oranje tegen Macedonië en Ierland. Als de jongelingen hiervan nog 1 wedstrijd weten te winnen is plaatsing voor het EK vrij zeker.

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!