Kruiswijk speelt gelijkt

Door 0 reacties

Arnold Kruiswijk heeft met zijn Jong Oranje dat aantrad tegen Jong Duitslandmet2-2 gelijk gespeeld. Arnold mocht de hele wedstrijd spelen en was tevens de nieuwe aanvoerder van de nieuwe lichting.

Na een kwartier spelen was het AZ-speler Julian Jenner die Oranje op een 1-0 wist te zetten. Stefan Kiesseling wist een minuut voor het rustsignaal de stand gelijk te trekken door voor de 1-1 aan te tekenen. In de tweede helftkreeg Arnold en zijn ploeg een penaltyna een overtreding op Tim Vincken in het Duitse strafschops gebied kon Eljero Elia in de 80ste minuut vanaf elf meter de eindstand op 1-2 bepalen. Piotr Trochowski maakte in de tweede minuut van blessuretijd gelijk uit de rebound van een door doelman Vermeer gestopte strafschop. In het Emsland Stadion bezochten 9.100 toeschouwers de wedstrijd.