Terug

Deel deze pagina:

Leandro Bacuna zijn rode kaart is geseponeerd, dus speelgerechtigd voor Ajax thuis

Door 4 reacties

Leandro Bacuna moest zaterdag tegen VVV Venloal naar zes minutenhet veld verlaten met een rode prent. Scheidsrechter Serdar Gözübüyük beoordeelde de sliding van de middenvelder als gevaarlijk. De leidsmangaf na afloopruiterlijk toe dat hij fout zat. “Als ik de beelden nu vijf of zes keer terugzie, dan had hij ook wel met geel weg kunnen komen. Ik heb tijdens de wedstrijd niet de mogelijkheid om het terug te zien, nu moet ik in een split second beslissen. Had ik maar een camera tot mijn beschikking tijdens de wedstrijd. Mensen moeten inzien dat wij in een split second moeten beslissen en daar meer respect voor tonen.” De tuchtcommissie heeft dus gelukkig de kaart geseponeerd. Bacuna is hierdoor speelgerechtigd voor de bekerkraker van aanstaande donderdag tegen Ajax.


Reacties:
17-12-2012 om 14:35

Nou, daar heb je wat aan.Fouten toegeven na de wedstrijd, daar schiet je weinig mee op.Het wordt tijd dat er andere middelen toegepast worden in deze ,steeds sneller wordende sport.Het systeem dat toegepast wordt in het American football en Rugby, waar in een time-out de scheids tijd wordt gegund om op een monitor de herhaling te bekijken om daarna een beslissing te nemen.Overigens lijkt het huidige voetbal wel iets op genoemde sporten, dus waarom de systemen niet toegepast? :cry:

Marco17-12-2012 om 23:12

Dzt zullen maar net de twee punten te kort zijn voor de play-offs.

De KnvB moet gewoon de man die de beelden bekijkt met een microontje uitrusten. Daar ligt bij de fifa of eufa in zwitersland geen official van wakker of ene Leandro Bacuna een gele of een rode kaart krijgt in de NL competitie.

Zidane die krijgt rood na een kopstoot zonder dat de scheids het zag in de finale en wordt er na bestudering van de beelden er uitgestuurd. Respect naar de voetballers, clubs en supporters is dat de regels juist worden toegepast.

2 rode kaarten geseponeerd en 2 onterechte strafschoppen toegekend in drie wedstrijden tijd door fouten van de KnvB delegatie. Daar kun je toch geen betaaldvoetbalbedrijfstak oprunnen.

Laat de dik betaalde Knvb chef scheidsrechter zaken de supporters van Groningen en de club excuses aanbieden voor de geleverde wanprestatie.

Milko18-12-2012 om 08:05

Kom op jongens; alsof we met elf man wel hadden gewonnen :uhm:

Groningen heeft eerder dit seizoen ook een paar wedstrijden tegen 10 man gespeeld. Daar hebben ze OOK punten laten liggen! Tel die punten erbij op en we staan bij de eerste 5. Ja daaaaaaag.

Die Bacuna (maar ook Kirm) speelt het hele seizoen al met de dozen om zijn schoenen. Had gehoopt op een schorsing zodat er tegen Ajax en Feyenoord geen beroep op hem kan worden gedaan. Maar ja......

dennis12019-12-2012 om 14:07

had liever gehad dat hij voor 15 wedstrijden was geschorst,waren we van hem af.Vind het een aanfluiting die vent.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!