Terug

Deel deze pagina:

Leonard Nienhuis op stand-by voor Estland

Door 0 reacties

Leonard Nienhuis zal niet afreizen naar Estland, wel staat hij op de stand-by lijst mocht er iemand geblesseerd of ziek raken. Maandag tot en met woensdag was Leonard in Delden voor een trainingskamp. De selectie werd van 25 naar 18 spelers teruggebracht, voor de doelman van B1 was er geen plaats.


“Over de stage had ik een heel goed gevoel. Ik vond dat het lekker ging. Op woensdag werden de drie keepers door de bondscoach (Albert Stuivenberg – red.) bij elkaar geroepen voor een gesprek. We waren met drie keepers en in de selectie voor Estland was er ruimte voor twee doelmannen. Sergio Padt van Ajax en Jeroen Zoet van PSV kregen te horen dat zij tot de definitieve selectie behoorden en ik moest me stand-by houden voor het geval één van hen geblesseerd zou raken of ziek zou worden. De bondscoach zei dat we alledrie heel dicht bij elkaar zaten qua niveau. Ik had niet verwacht dat ik zou afvallen.”

Ook FC Groningen kan deze week niet een beroep op de doelman doen. Nienhuis kreeg in de uitwedstrijd een rode kaart. Vorige week moest hij al vestek moeten laten gaan en ook de wedstrijd tegen FC Omniworld moet hij langs de lijn toekijken. De week erop mag hij weer in actie komen voor B1 dat bovenaan staat in de Eerste divisie A.

“Afgelopen zaterdag mocht ik niet meespelen, vanwege een rode kaart die ik kreeg in de uitwedstrijd tegen Excelsior. Inmiddels heb ik de uitspraak gekregen. Ik ben twee wedstrijden geschorst, dus mag ik morgen in de bekerwedstrijd bij FC Omniworld niet meedoen. Een week later ben ik weer inzetbaar.”

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!