Lindgren en Kruiswijk verliezen

Ramus Lindgren en Arnold Kruiswijk hebben beiden hun interlandwedstrijd verliezend afgesloten. Jong Zweden werd met 5-0 verslagen tegen Servië wat betekent dat hun niet naar het EK gaan. Jong Oranje verloor de oefeninterland tegen Denemarken met 2-1. Allebei speelden ze de hele wedstrijd.

Rasmus Lindgren
De ploeg van Ramus Lindgren speelde voor een plek op het EK. De uitwedstrijd ging keurig met 3-0 gewonnen maar, thuis ging het gister minder goed bij rust stond het al 3-0 voor de Serven. Na rust ging Jong Servië door en scoorde de 4-0 en 5-0. Zweden moest op dat moment drie maal scoren, dit konden de jonge Zweden echter niet bewerkstelligen. Daardoor is Jong Servië op het EK en is er voor Jong Zweden een schrale troost dat het volgende EK in eigenland wordt gehouden waar ze als gastland automatisch geplaatst zijn.

Arnold Kruiswijk
Jong Oranje speelde in aanloop op het EK in eigen huis een oefeninterland tegen Jong Denemarken. In de eerste helft kwamen de mannen van Foppe de Haan op een 1-0 voorsprong. In de tweede helft herstelden de Denen zich en wisten tweemaal de oranje doelman te verschalken 2-1 wat tevens de eindstand was.