Terug

Deel deze pagina:

Luciano akkoord met drie wedstrijden schorsing

Door 4 reacties

Het ziet er naar uit dat Luciano de komende drie duels niet in actie zal komen voor FC Groningen. De aanklager betaald voetbal heeft namelijk, naar aanleiding van videobeelden, een voorstel van vier wedstrijden schorsing waarvan één voorwaardelijk op tafel gelegd. De aanklacht is het slaan van Ricky van Wolfswinkel in het slot van het duel FC Utrecht – FC Groningen. De doelman van onze FC heeft tot vanmiddag 16:30 uur de tijd om tegen de aanklacht in te gaan. Gezien het voorval, het geven van een elleboogstoot, lijkt het erop dat de Braziliaan hier niet onderuit kan komen. Brian van Loo zal deze week dus klaargestoomd moeten worden voor zijn tweede basisplaats van dit seizoen.

Update dinsdag 15 maart, 18:30 uur:
Luciano heeft besloten om niet tegen het schikkingsvoorstel in te gaan en zal zodoende de komende drie wedstrijden toe moeten kijken.


Reacties:
Groen hart15-03-2011 om 20:42

:angry: Begrijp niet waarom er weer een bericht van mij verdwenen is BM graag jullie commentaar! Stond niets kwetsend in

Groen hart16-03-2011 om 05:18

:confused: Koen wat erg ja dat is hem. Sorryyyyy mijn excuses

campesino16-03-2011 om 18:58

ik roep alweken dat luciano er eeen tijdeje uit moet. huistra luistert niet. gelukkig steekt de knvb de helpende hand toe.

Don Chaot17-03-2011 om 12:43

Het kan er allemaal wel bij? Wat is er aan de hand? Losse schroefjes, handjes, voetjes? Ga eens doen waar je voor betaald wordt voetballen en de supporters weer eens laten juichen!!! Hebben we al heel lang niet meer kunnen doen. :( :( :(

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!