Terug

Deel deze pagina:

Maaskant ziet zichzelf wel een topclub trainen

Door 3 reacties

In een intervieuw met het Algemeen Dagbladgeeft de huidige trainer van de FC aan dat hij niet uitsluit ooit een topclub te trainen. De kroonprins van het trainersgildezegt hier het volgende over: “Veertien jaar ben ik hoofdtrainer. Het is nog steeds mogelijk om bij een topclub terecht te komen. Het enige wat ik daarvoor moet doen, is winnen met mijn teams. Sowieso ben ik mezelf als trainer blijven ontwikkelen en begrijp ik de voetbalwereld. Bovendien, ik ben 44. Veel trainers beginnen op deze leeftijd pas”, Zeker weten doet de trainer het in ieder geval niet. Het is altijd wachten als de juiste trein voorbij komt: “Ik moet hierin voorzichtig zijn, maar mochtRonald Koeman bij Feyenoordvertrekken, dan zou die club prima bij mijn karakter passen. Maar heel veel trainers zouden daar aan de slag willen gaan”. Tevens vind Maaskant Engeland en Duitsland ook een mooie optie om ooit als trainer aan de slag te gaan.Op dit moment heeft Maaskant de volgende clubs gehad, RBC (drie keer),Go Ahead Eagles, Willem II, MVV, NAC Breda en Wisla Krakow. Binnenkort zal er duidelijkheid komen of Maaskant langer zal aanblijven als trainer bij de Trots van het Noorden.


Reacties:
Hertog10-01-2013 om 15:15

Hij zet zichzelf in de etalage omdat hij weet dat hij het bij onze (en niet zijn) club niet gaat redden! Topclub... Laat me niet lachen!

Don Chaot11-01-2013 om 05:50

Huh, bij FCG heeft hij ook nog niet veel potten gebroken? Je bent pas een toptrainer als je een club die in een diep dal zit/zat naar de (sub-)top kan brengen, dit heb ik nog niet echt waargenomen!!!!

Milko11-01-2013 om 09:10

Haha Maaskantje zou graag trainer van Feyenoord willen worden. Nou Nijland en Co, belletje naar Ronald Koeman en ruilen die hap!

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!