Terug

Deel deze pagina:

Massaal naar Tilburg!

Door Redactie 4 reacties

Op zondag 23 november om 14.30 uur staat de volgende wedstrijd van FC Groningen op het programma: Willem II uit. Afgelopen seizoen wist de FC na 17 magere jaren voor het eerst weer met drie punten op zak uit Tilburg te vertrekken. Laten we met een vol uitvak als twaalfde man ervoor zorgen dat de Trots van het Noorden ook dit seizoen weer met de volle buit terugkeert naar Groningen!


Groningen heeft het traditioneel moeilijk in Tilburg, maar als we naar de huidige selecties van beide ploegen kijken dan moet het voor de FC zeker mogelijk zijn om een goed resultaat te boeken bij Willem II. In tegenstelling tot de laatste uitwedstrijden tegen NEC en NAC, zal de selectie voor deze wedstrijd naar alle waarschijnlijkheid wel op volle oorlogssterkte zijn. Maar er is meer goed nieuws: iedereen mag zondag op eigen gelegenheid richting Tilburg afreizen. En wat is er nou mooier dan de spelers die dag vanuit een bomvol uitvak naar een overwinning te schreeuwen? Juist, weinig. Wie nog geen kaartje heeft doet er dan ook goed aan om er nog voor donderdag eentje te halen. Verder waren zowel Blokker als ook Kruidvat zo vriendelijk met een speciale actie voor treinreizen te komen, dus met de reiskosten valt het ook nog eens allemaal erg mee. Kortom: Massaal naar Tilburg!


Alle gegevens op een rij:

Voorverkoop
Buscombi / Eigen Vervoer tot 20-11-08, 21.15 uur via Ticketbox
Buscombi / Eigen Vervoer tot 20-11-08, 23.59 uur via Internet

Prijzen
Buscombi € 32.- vak = BUS
Eigen Vervoer € 19.50 vak = EV
Ticketboxtoeslag € 1.- per kaart

Buscombi
Vertrek vanaf: Ingang 1
Vertrektijd: 09:30 uur
Meenemen: Omwisselbiljet, legitimatie en (Seizoen)ClubCard

Eigen Vervoer
Meenemen: Omwisselbiljet, legitimatie en (Seizoen)ClubCard

Fotoregistratie
Voor alle bezoekers van uitwedstrijden van FC Groningen is het verplicht om de (Seizoen)ClubCard éénmalig aan te melden bij de Supportersbalie in Euroborg. Bij de Supportersbalie wordt, op vertoon van geldige legitimatie, een digitale foto gemaakt die gratis wordt gekoppeld aan de (Seizoen)ClubCard, die op eigen naam dient te staan. Supporters die zich al eerder hebben aangemeld, hoeven zich niet nogmaals aan te melden! Het maken van een digitale foto kan uiterlijk tot de donderdag voorafgaand aan deze uitwedstrijd om 18.00 uur bij de Supportersbalie in Euroborg. De Supportersbalie is op werkdagen geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur.

 

Foto: www.trotsvanhetnoorden.nl

Laten we hopen op een zelfde vreugde zondag na afloop van de wedstrijd!

Reacties:
chantal19-11-2008 om 11:21

Ik wil graag heen maar mijn vader vind het te ver rijden. Maar geef het nog niet op.

chantal19-11-2008 om 16:54

:woohoo: Ga met de bus samen met mijn moeder verheug me er nu al op B)

henk19-11-2008 om 21:19

leuk stukje Mark, blijven insturen die vragen!

dennis12020-11-2008 om 10:21

weet iemand hoe veel er al mee gaan? :)

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!