Terug

Deel deze pagina:

Massale opzegging FC seizoenskaart

Door 1 reactie

Bijna 1200 supporters hebben hun seizoenkaart na een dramatisch seizoen opgezegd. Dit is in vergelijking met een jaar eerder een stijging van maar liefst 400 opgezegde seizoenkaarten. Deze cijfers zijn uiteraard niet leuk om te zien. Is dit een sein voor Nijland en co om een charme-offensief te starten..?


Op dit moment zijn er 500 mensen die staan op de "beruchte" reservelijst. Er zullen dus redelijk veel plekken worden opgevuld door de vrijgekomen plekken. Seizoenkaarthouders hebben tot en met zondag 20 mei de mogelijkheid om hun seizoenkaart te verlengen. Door de verandering in de wetgeving, zullen de supporters actief hun kaart moeten verlengen.

alt

Reacties:
18-05-2012 om 08:02

Het kan ook komen doordat er een verandering heeft plaatsgevonden in het systeem om de kaart te verlengen. Kaarhouders moeten nu zelf zorgen voor de verlenging van hun huidige kaart. Eerder kreeg met altijd een nieuwe kaart toegezonden van de club en dat is nu veranderd. Ik denk dan ook niet dat genoemde 1200 hun kaart hebben opgezegd maar dat er nog een gedeelte hun kaart niet hebben verlengd.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!