Terug

Deel deze pagina:

MATCHDAY!! EL - FC Groningen vs Slovan Liberec(1900uur, Groene Hel) We're gonna win today!

Door Lukas van der Wal 15 reacties

FC Groningen speelt vandaag de belangrijke thuiswedstrijd tegen Slovan Liberec. Bij een nederlaag is de volgende ronde in Europa onmogelijk. De Trots van het Noorden heeft de troeven in eigen hand. Groenwit gaat vandaag vol voor de drie punten.

Erwin van de Looi heeft zijn basis in aanloop naar vanavond niet prijsgegeven. Hans Hateboer en Danny Hoesen keren terug in de wedstrijdselectie. Mahi, Lindgren en Hiariej zijn wegens fysieke ongemakken niet inzetbaar. Aanvaller De Leeuw zit zijn eerste wedstrijd van zijn schorsing(2) uit in Europees verband. Een opstelling kunnen we wel raden maar deze gaan we niet tonen, we zullen dit voor de wedstrijd kenbaar maken op twitter.
 
FC Groningen - Slovan Liberec begint om 19:00 uur en wordt gespeeld in een nagenoeg uitverkochte Groene Hel. De twaalfde man is vandaag van onschatbare waarde en zal de ploeg moeten steunen! We kijken uit naar een ouderwetse wisselwerking tussen de spelers en de supporters! Come on FC, make us proud!

 

Reacties:
05-11-2015 om 08:28

Hoesen speelt denk ik niet, en Drost wel...  maar we wachten de tweet van jullie af !

appie happie05-11-2015 om 08:49

Vanaf minuut 1 er bovenop,snel scoren dan moeten hun ook aanvallen en krijg je een mooie europacup wedstrijd...en dan eindigen met 3 punten gelijk in mareseiille en afmaken tegen Braga en voila een ronde verder..of is dit een droom..!!!!!

 

We zullen zien in iedergeval een heerlijke fles in de koelkast gezet..komt helemaal goed.

 

Nee ik kan er niet bij zijn is te vroeg kan er niet op tijd zijn,hoogstens op tijd thuis om bij aanvang van de wedstrijd te zijn..dus vanuit de luie en warme bank vanavond.

05-11-2015 om 11:23

Nou, Hoesen speelt gelukkig in de basis. Geen Kappelhof, wel Larsen :)

4-3-3

MoLus05-11-2015 om 15:47

KOP DER VEUR!

05-11-2015 om 20:42

Europees AFGELOPEN voor FC Groningen:  vaak zwakke inspeelpasses, middenveld onder het nodige niveau, en Kappelhof die bij de 0-1 dacht dat ie linksback was.  Zeer teleurstellend, maar wat moet die stomme wissel Bacuna(voor Hoesen) nou, met (weer eens ) beroerde balbehandeling...

Man van de wedstrijd voor mij Burnet: wat een inzet!

Jammer jammer jammer 

appie happie05-11-2015 om 20:52

Wat moet bacuna nu dan..wat slecht vanavond....kappoelhof. Niet weer opstellen dan maar met 10 man.larsen ok..burnet ook resdt beneden peil..ook de wissels.alweer ja.

 

Hopeloze missie.

RKR05-11-2015 om 20:57

Die Bacuna, tja, ik vind het helemaal niets. Tibbling wederom geen overzicht, wederom aldoor lopen. Rusnak trekt vaak naar buiten, dacht toch dat hij op 10 stond.

Op dit niveau hebben we niets te zoeken, maar het legt de tekortkomingen wel duidelijker bloot dan in de Eredivisie.

Woltjer05-11-2015 om 21:01

Het is mij wel duidelijk.. Dit FC Groningen is een middenmoter in alle opzichten, daar kun je elke week nutteloos over discussiëren. Zonder versterking wordt het geen haar beter. Hoop dat de TS dit ook inziet. Wat een aanfluiting

debultjes05-11-2015 om 21:17

De spelers zijn afhankelijk van de speelwijze, het kan niet zo zijn dat spelers ineens niet meer kunnen voetballen, fietsen verleer je tenslotte ook niet. Ik ben dan ook zeer benieuwd welke speelwijze VDL bedacht heeft om vandaag te winnen, ik heb deze namelijk niet gezien. Geen enkele speler is in staat om in 1x open te draaien zodat er snelheid in het spel komt, alle ballen zijn achter de man, niemand kan of durft een man uit te spelen en de CV komen de middenlijn niet over terwijl daar alle ruimte voor is. Van looplijnen heeft helemaal niemand gehoord vrees ik.

Zulke dingen zijn te trainen echter ik zie hier al weken niks van terug.... en zo blijven we inderdaad aanmodderen.

appie happie05-11-2015 om 21:12

Zo is het woltjer..aanvallende middenvelders wat is dat?ik zie niemand behalve Drost,maarja die mag 10 min meedoen..ik vind ook tijd voor trainer wissel,om maar eens iets te noemen.

 

Verder was passie alleen besteed aan burnet en linsen de rest is net als de trainer zo dood als een pier.

Bah ben dr doodziek van..de wijn smaakt me ook niet meer,moet iets sterkers

campesino05-11-2015 om 21:14

de TS ziet niets in, die is stekeblind, zoals het hele nederlandse voetbal trouwens. waarom denk je dat de euroborg vanavond niet vol zit? omdat het 10 keer niks is. het voetbal is niet om aan te gluren. tegen zwolle kom je er dan nog mee weg omdat je wint. maar als je niet wint heb je niks. ik denk dat het tijd wordt voor een buitenlandse coach. eentje met een andere kijk op het voetbal. verliezen maakt niet uit, maar dit is helemaal niets. ik zie nog liever het pompen of verzuipen voetal v.d laatste 5 minuten. wat een ellende

Hendrik05-11-2015 om 21:14

Wees eerlijk die Tsjechen waren over de hele wedstrijd beter en dus ook verdient gewonnen. Een sterkere tegenstander hebben ze dit seizoen nog niet gehad. Ik heb mij ook geergerd aan die Bacuna presteerd niks en dan ook nog gaan sodemieteren en geel krijgen. Vervolgens Tibbling er uit en Hateboer er in. Dan speel je toch alle of niets.

Leuk voor Islamovits die ook gewoon op de bank zit. 

appie happie05-11-2015 om 21:20

Net alsof islamovic iets is..

Hendrik05-11-2015 om 21:24

Niks minder dan Bacuna.

Hendrik05-11-2015 om 21:24

Niks minder dan Bacuna.

05-11-2015 om 21:35

Vuind wel dat Gringen traine Van de Looi iets uit te leggen heeft, behalve dat het wel weer "een teleurstelling is", die uitschakeling. Namelijk hoe het kan dat FC Groningen als team eerder zwakker wordt dan sterker....dus waarom de voortzetting zo beroerd verloopt.  Maar eigenlijk weten we het antwoord al: 

Sinds Berg staat er geen spits en is er geen spel-systeem wat het elftal goed beheerst...  zonde ... Rusnak op 10, terwijl die links aanvallend moet spelen; Antonia die steeds bezig is met zichzelf en Tibbling die de bal links of rechts ter hoogte van de middenlijn over de zijlijn werkt... En Hoesen had geen idee van wat er om hem heen styond aan groen-witte spelers.... ben ik toch weer gaan analyseren....dom dom dom van mij

Woltjer05-11-2015 om 21:36

De spitsen van Groningen. Alleen op papier zijn ze spits. Voor de rest drukken ze op de begroting van de FC. Een van de betere spitsen van de laatste jaren was achteraf gezien teixera, die had ik vanavond wel in de spits willen zien hoor ! 

Woltjer05-11-2015 om 21:39

En dan nog was het waarschijnlijk niks, ik bedoel maar !j

RKR05-11-2015 om 21:41

Ik kan me niet voorstellen dat die jongen nog slechter is. Die Bacuna heeft serieus niets bij deze club te zoeken. In de bekerfinale al, toen hij een panklare voorzet kreeg, maait volledig mis. In de halve finale wist hij ook niet om te gaan met 100% kansen. Heb hem nog nooit iets goeds zien doen. Dat is geen aanvaller.

Tibbling, geen overzicht en veel te veel tijd nodig. Wordt geroemd om zijn inzet maar is echt een heel matige postbode voetballer. Ooit hadden we daar een Lovre lopen die tenminste het overzicht en de techniek had.

Rusnak, veel te flegmatiek. Verzuipt op 10. Denkt zelf dat ie goed genoeg is.

Kappelhof, mist body, lengte en uitstraling voor CV. Maakt veel te veel fouten. Is een matige verdediger.

Hateboer, kan niet verdedigen en laat zich simpel van de bal zetten. Is een bijzonder kwetsbare speler. Niet goed genoeg.

Ik vind eigenlijk alleen Mahi en Linssen goed. En Drost komt er langzaam maar zeker aan. Hoesen vind ik op zich ook niet slecht, hij scoort wel te weinig maar hij is duidelijk wel een van de slimmere spelers die vaak goede loopacties en kaatsen heeft maar wat door de rest van de spelers, die niet goed genoeg zijn, niet wordt begrepen. Maduro brengt rust aan de bal, maar doet me soms ook wel een beetje aan Mike Zonneveld denken, zit weinig tempo en fantasie in.

 

05-11-2015 om 22:15

je kan zo 5 spelers van de selectie op non actief zetten met de winterwindow; dan merk je het niet. 

Eerlijk is eerlijk: het zat er aan te komen, een heel matige voetbalprestatie van FC Groningen. 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!