Terug

Deel deze pagina:

MATCHDAY!! FC Groningen - Ajax,(Groene Hel 12:30 uur) Helemaal niets in Amsterdam!

Door Lukas van der Wal 9 reacties

De Trots van het Noorden staat vandaag voor een belangrijke uitdaging. In de Groene Hel ontvangt FC Groningen titelkandidaat Ajax. Op Valentijnsdag kan de FC veel groenwitte harten doen verwarmen bij een overwinning op de Amsterdammers. De kraker in de Borg begint om half één en staat onder leiding van fluitist Liesveld.

De wedstrijd van vandaag is voor de beide ploegen een belangrijke, Ajax wil goede zaken doen in de race om de titel. FC Groningen strijd om de play-offs voor Europees Voetbal. Bij een overwinning zal het vertrouwen bij de thuisploeg doen groeien, gezien het loodzware programma van de aankomende weken. Tegen Ajax wijzigt Van de Looi zijn ploeg vermoedelijk alleen in de punt van de aanval. Sørloth trainde gisteren volledig mee op de afsluitende training, Hoesen is hierdoor de pineut en mag de bank gaan warm houden.

Opstelling - Padt; Hateboer, Reijnen, Lindgren, Payne; Maduro, De Leeuw, Tibbling; Linssen, Sørloth, Drost

Voor onder andere Hoesen, Maduro en Lindgren is de wedstrijd tegen de roodwitten een speciale, alleen hebben een verleden in de hoofdstad. Gisteren was Hedwiges Maduro(31) jarig, des te mooier om vandaag te gaan winnen van de gasten. Mocht de effectiviteit vandaag omhoog gaan bij groenwit, dan hebben we een reële kans tegen de gasten. Met de steun van een volle Euroborg, moet het elftal vleugels gaan krijgen!!

Come on FC, we're gonna win today! 

Reacties:
14-02-2016 om 05:50

ik heb vannacht er nog even (kort) op geslapen.-..over de onzekerheid van de opstelling...en wie er straks, vannmmiddag, in de basis spelen.  Het zal nog wel een tactisch schaakspelletje van de trainer zijn wie hij opstelt....maar ik denk toch dat hij begint met Seurloth en Hoesen erbij zet in de tweede helft...Natuurlijk zal de stand in de westrijd en vooral het wedstrijdverloop hier een grotere rol spelen , dan de verwachtingen vooraf. Het zou ook zo maar kunnen dat een rode kaart of 2 x geel de opstelling bij Groningen omgooien gaat. Belangrijk wat de scheids gaat doen.... er veel i.i.g strijd om de bal zijn, en daarin liggende kansen voor de FC G

Spannend !  

14-02-2016 om 08:30

Ik zal niet snel iemand aanvallen op taalgebruik, taalfouten en/of tekstuele inhoud (dichterlijke vrijheid is immers een groot goed), maar als ik om 08.24 uur (na een veel te korte nacht) lees dat de stand en het wedstrijdverloop een grote rol gaan spelen vanmiddag, dan wil ik je vriendelijk en beleefd vragen om alsjeblieft ergens anders wat open deuren in te trappen. Zo lust ik er ook nog wel een paar...Of ik moet je verhaal verkeerd begrepen hebben, dan spijt het mij bij voorbaat! 

FCGmijnclub14-02-2016 om 08:44

Kees speelt de wedstrijd reeds in zijn gedachten, niets mis mee toch?

Ik sluit niet uit dat vd Looi toch begint met Hoesen...heeft de trainer aan de hand van de hesjesverdeling van de zaterdag training iedereen op het verkeerde been gezet...incl. RTV Noord

De voorspelling? Gok op 1-1 maar hoop uiteraard op de volle winst.

Come on FC!

 

appie happie14-02-2016 om 08:57

Dat was een hele korte nacht Keestenzij je dr reeds om 20.00 inlag natuurlijk.

14-02-2016 om 08:58

Logische beredenering Kees...

al verwacht ik een fel FC die er bovenop klapt om de titelaspiraties van de Amsterdammers een knauw te geven! Come on FC!

14-02-2016 om 11:31

Als je verliest,ben je niet op z'n vrolikst....................ook een open deur,dacht ik.

14-02-2016 om 10:12

Was niet persoonlijk bedoeld Kees. Slecht geslapen, lazy headache en ik vrees voor een grote afstraffing vanmiddag. Dan ben ik vaak niet op mijn vrolijkst...(en dat is zacht uitgedrukt)...

We moeten die kinderen uit Amsterdam toch wel een beetje pijn kunnen doen?

appie happie14-02-2016 om 10:48

Persoonlijk denk ik dat de fc gewoon resultaat gaat halen of dat nu 1 of 3 punten zijn maakt me niet uit elk punt tegen ajax is een mooi punt..vandaag mag dat van mij ook voor deze x met lelijk voetbal..

Nogutsnoglory114-02-2016 om 11:13

Kan Payne het gevaar El Ghasy neutraliseren? Zo niet dan vrees ik een nederlaag. Hopelijk geeft Lindgren voldoende rugdekking . Toch ga ik voor een 2-1 overwinning door een briljante actie van Idrissi vlak voor tijd. Forza FC Grunn

fc gras14-02-2016 om 12:11

Het word toch Payne tegen Schone lees ik net, El Ghazi komt centraal te staan. 

FCGmijnclub14-02-2016 om 11:52

Sorloth toch in de basis, verrassend 

14-02-2016 om 13:15

was ik om 05.50 toch al helder  

appie happie14-02-2016 om 11:59

El ghasy en schõne bedoel je..samen daar   wie gaat hem helpen vraag je,je af Drost?

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!