Terug

Deel deze pagina:

MATCHDAY!! FC Groningen - Feyenoord (Groene Hel 14:30 uur) DREI PUNTEN AANS NIKS!!

Door Lukas van der Wal 4 reacties

Speelronde 16 - FC Groningen ontmoet vandaag in de Euroborg Feyenoord. De Rotterdammers zijn op papier de favoriet. De Trots van het Noorden is dit seizoen in competitieverband nog ongeslagen in eigen huis, wat is er dan mooier om de laatste thuiswedstrijd niet te verliezen.

Donderdag speelden we de thuiswedstrijd tegen SC Braga. Groenwit kreeg geen goals om de oren, maar scoorde ook niet en hierdoor sloot de FC de Europese campagne af met een gelijkspel. Simon Tibbling speelde deze wedstrijd op 'tien' en deed dit naar behoren, aldus Van de Looi. De trainer laat zijn elftal intact, al moet Hoesen plaats maken voor De Leeuw.

Opstelling - Padt; Hateboer, Reijnen, Larsen, Tamata; Maduro, Kappelhof, Tibbling; Linssen, de Leeuw, Rusnák 

De wedstrijd in de Groene Hel begint om half drie, zoals het nu lijkt zal het vol zitten. De FC kan de steun van de twaalfde man goed gebruiken, afgelopen donderdag was er veel onvrede. Voor een kolkende Euroborg zijn er twee dingen nodig, een FC wat voetbalt met passie en strijd. Normaliter wordt dit dan goed opgepakt door de twaalfde man....

Na vandaag hebben we nog één wedstrijd te gaan voor de winterstop, daarom hopen we ook dat de FC alles zal gaan geven. Nog twee 'finales' te gaan, te beginnen met Feyenoord thuis. Gaat FC haar goede positie op de ranglijst handhaven?? Come on FC, laat ons weer eens juichen! 

Reacties:
Nogutsnoglory113-12-2015 om 12:49

Alles uit de kast. Jammer dat Tamata speelt ipv Burnett. Burnett schakelt zich vaak aanvallend goed in en is verdedigend nauwelijks minder. Vind hem ook wat feller dan Tamata. Hoop op de 3 punten maar het zal heel zwaar worden. 

grunnfan13-12-2015 om 16:28

Heb echt een super spannende wedstrijd gezien...met een zeer goed groningen..jammer dat we het geluk( scheids) niet aan ons zijde hadden..minpuntje was het uitvallen van maduro..want drost viel echt super slecht in!!!!!!#.die

komt echt veeeeeel te kort voor dit niveau

13-12-2015 om 16:37

prima  wedstrijd gezien.  terecht punt en vertrouwen in toekomst voor de FC . 

TomOkker13-12-2015 om 16:38

Ragfijne analyse van de Boer bij Fox waarom je niet altijd een extra spits in moet zetten als je tegen 10 man komt.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!