MATCHDAY!! FC Groningen - Heracles Almelo; Play-offs here we come!

Door Lukas van der Wal 10 reacties

MATCHDAY!! Vandaag speelt de FC in een zonovergoten Euroborg de laatste wedstrijd in de reguliere competitie. Bij een overwinning op Heracles plaatsen we ons voor de play-offs voor Europees Voetbal. Bij puntverlies zijn we afhankelijk van NEC (Feyenoord-uit) en Vitesse (FC Twente-uit). De wedstrijd in de Groene Hel begint om half drie en staat onder leiding van Vink.

Bryan Linssen, Mimoun Mahi en Alexander Sørloth keren vandaag weer terug in de wedstrijdselectie. Het drietal begint tegen Heracles op de bank. Jongeling Idrissi mag na zijn goede wedstrijden van de afgelopen weken weer starten in de basis. De Leeuw en Rusnák zullen de vleugelspeler bij gaan staan in de aanval.

De vermoedelijke winnende opstelling: Padt; Hateboer, Reijnen, Lindgren, Burnet; Maduro, Bacuna, Drost; Idrissi, De Leeuw, Rusnák

Vanmiddag om half drie moet het dus gaan gebeuren. Een overwinning, meer vragen wij niet aan de Trots van het Noorden. Het is uiteraard niet vanzelfsprekend maar groen-wit heeft een uitstekende serie achter de rug. Dus Grunn, gelijk vanaf minuut één, er boven op klappen! Geen genade voor de Tukkers Almelo! Boeren zijn de baas in hun eigen huis!