Terug

Deel deze pagina:

Matchday!! FC Groningen - Willem II; Het wordt tijd voor een energiek duel met een goed resultaat!

Door Lukas van der Wal 7 reacties

Het is zaterdag, ook wel de mooiste dag van de week. FC Groningen mag vanavond de wei in, tegenstander is dan Willem II uit Tilburg. De wedstrijd tussen de nummer tien en veertien begint om half zeven en staat onder leiding van scheidsrechter Higler.

De wedstrijd tegen de Tricolores hebben we op voorhand niet gewonnen. De statistieken spreken echter wel in het voordeel van FC Groningen. Groenwit wil de hervatting van de competitie goed beginnen en zal gewapend moeten zijn tegen het frisse positiespel van Willem II.

Erwin van de Looi stuurt de volgende elf namen het veld in - Padt; Hateboer, Reijnen, Kappelhof, Tamata; Maduro, Drost, Tibbling; Linssen, Mahi, Rusnák.
 
We zijn benieuwd, kan de FC vandaag gaan werken aan het zelfvertrouwen dat gepaard gaat met goed voetbal? Volgende week wacht de belangrijke confrontatie met Slovan Liberec, een positieve boost naar deze wedstrijd toe kunnen we goed gebruiken. Dus, come on FC, make us proud! 
Reacties:
Rapdoel17-10-2015 om 01:50

wat de uitslag ook wordt ...graag 3 punten FC!

FCG-Forever17-10-2015 om 09:50

Blijf het zwak vinden dat Reijnen constant de voorkeur krijgt boven Larsen. Vind Reijnen niet Groningen waardig, te traag en niet constant. Ik hoop ooit op het duo Lindgren-Larsen

17-10-2015 om 10:41

Ik deel die mening. Geef Larsen de kans hij is er volgens mij klaar voor. Ik wil zowel uit als thuis een ztrijdbaar fc zien. Voor makke schapen hoef je niet maar het stadion te komen. Kun je beter naar de hei gaan

Nachtwacht17-10-2015 om 16:00

Mooi dat Drost het op de plaats van de Leeuw mag proberen. Vind dat de Leeuw maar matig draait de laatste wedstrijden. Had idd ook graag een ander gezien ipv Reijnen.

17-10-2015 om 16:03

Ik ben het met bovenstaande inzenders eens.... Het zou Van de Looi in ieder geval sieren als hij (net zo als iedere trainer doet, bij een  grotere club) wel een verklaring naar de supporters geeft waarom(!) Larsen tegen een tegenstander als Willem II geen voorkeur krijgt, terwijl hij het toch in die paar keer dat hij speelde voortreffelijk heeft gedaan... Maar goed... hij lijkt nu gekozen te hebben voor Drost en Rusnák itt  De Leeuw en Hoesen...  dus kijken maar wat het oplevert

RKR17-10-2015 om 19:10

Ziet er goed uit, en het is ook meer de opstelling die ik voor ogen had (met Drost op het middenveld).

 

Zelf zou ik De Leeuw in de spits zetten en Mahi op de flank, maar toegegeven Mahi maakt ze momenteel wel.

 

Larsen - Lindgren ben ik het mee eens. Volgens mij heeft dat potentie. Vond die Larsen niet onaardig invallen in de EL.

RKR17-10-2015 om 20:20

Die goal kwam Hoesen toe. Valt aardig in en maakt dit toch wel heel goed af hoor.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!