Terug

Deel deze pagina:

MATCHDAY FC UTRECHT - FC GRONINGEN: STRIJDEN VOOR EEN PLEK BIJ DE LAATSTE ZESTIEN

Door Redactie 6 reacties

Het is matchday! Op de groen-witte agenda staat voor vandaag de derde ronde van de KNVB Beker ingepland. De bekerwinnaar wacht om 20.45 uur (tot traditieverworden) een loodzware wedstrijd in Domstad. Overleven betekent donderdagavond in de koker bij de laatste zestien clubs. Verlies is exit bekertoernooi! Hoe groot is de groen-witte honger op meer om ook dit seizoen wederom zo ver mogelijk te komen? Alleen al voor het groen-witte eergevoel met de competitie uitslagen over de laatste jaren in achtneming valt er in Utrecht zeker wat recht te zetten. Het is te lang geleden dat er een resultaat is meegenomen naar de mooiste stad van Nederland. 

 

De vermoedelijke opstelling: Padt; Hateboer, Reijnen, Kappelhof, Larsen, Burnet; Maduro, Rusnák, Tibbling; Hoesen, Linssen

Het zal vandaag 180 graden anders moeten dan het eerdere verlies van dit seizoen. Met risico -en intentieloos rondgebrei achterin speel je geen tegenstander stuk zoals eerder dit seizoen in Utrecht het geval was. Uit tegen Liberec en tegen NEC werd gelijkgespeeld. Heeft FC de stijgende lijn te pakken om vanavond te gaan zegevieren of na een mogelijk (tijdsregulier) gelijkspel met de winnende penaltyserie door te bekeren?

COME ON FC!

 

Reacties:
28-10-2015 om 14:49

weet niet of iedereen er zo over denkt...maar  FC groningen moet , óf geluk hebben bij een scheidsrechtelijke beslissing/dwaling, welke een penalty-mee oplevert of een rode kaart bij Utrecht.... óf de aanval moet het op hun heupen krijgen, en Hoesen en Linssen gaan 3elk een keer scoren...  Het zou een belangrijke overwinning zijn..maar de wedstrijd is zeker niet gespeeld.  

appie happie28-10-2015 om 15:06

Kees,  ga dr maar es voor zitten vanavond met een goed glas cq fles...Ik verwacht nl dat de fc alle schroom afschut en vanavond eindelijk uit zijn schulp kruipt..Zondag was ik in Nijmegen,daar begonnen ze goed verderop in de wedstrijd dachten ze dat de buit binnen was,tenminste ze hadden een veel te afwachtende houding..dat zal vanavond anders zijn denk ik.

 

Een gelijk spel na 90 min. is wel het laatste wat we willen,immers pec wacht zaterdag 18.30 alweer.(waarom niet op zondag) en volgende donderdag  de Tjechen..Dus een evt. verlenging past niet qua tijd.

28-10-2015 om 21:42

I  HAD  A  DREAM ....

Situatie IN de rust:   maar binnen een minuut stond het al 1-0 voor Utrecht:  alle Groningers achterin stonden te schutteren, Reijnen, Burnet, Kappelhof en Hateboer...de laatste 2 waren echt helemaal onder de maat in de eerste helft.  Wel de eerste en de beste Groninger aanval ('34), de tegengoal van De Leeuw,  waarbij Tibbling eindelijk over de as naar voren kwam ( daarvoor was hij zó in de verdrukking achterin de ruit ).  Als Groningen niet alles geeft en lef toont, dan wordt het geen prettige afloop 

 

tweede helft... I have a dream

28-10-2015 om 18:56

Ik hoop je hopen Appie maar zie het donker in, of er moet al een wonder gebeuren en ja, wonderen zijn de wereld nog niet uit,dus..................................

28-10-2015 om 23:15

toen het donker was.... zag ik ook donker....met 8 goals op het verlichtte scorebord !!

herman196028-10-2015 om 20:31

wie fluit deze wedstrijd eigenlijk van Groningen.

 

debultjes28-10-2015 om 22:58

Ideeloos en een keeper die 3 houdbare ballen laat glippen......

28-10-2015 om 23:15

Als je de doelpunten analyseert en de enorme kansen van Utrecht kun je alleen maar constateren dat we een slecht centraal duo achterin hebben staan. Reijnen en Kappelhof, wat een duo. Maar ook Larsen speelt niet sterk. Aan de inzet heeft het niet gelegen, het is gewoon gebrek aan kwaliteit. 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!