Terug

Deel deze pagina:

MATCHDAY! NAC - FC Groningen (Breda 14:30uur) Laat ons weer eens juichen!

Door Lukas van der Wal 0 reacties

Vanmiddag speelt de bekerwinnaar zijn laatste wedstrijd van het seizoen. In Breda, is NAC van trainer Maaskant de tegenstander. FC Groningen wil graag winnen, alleen al om om goede zaken te doen met betrekking tot de televisiegelden. De wedstrijd begint om half drie en staat onder leiding van scheidsrechter Serdar Gözübüyük.

De Trots van het Noorden verloor afgelopen weekend in de eigen Euroborg van verliezend bekerfinalist PEC Zwolle(0-1). De mannen van Erwin van de Looi waren niet scherp, de Peperbussen maakte hier dankbaar gebruik van via Necid. Vandaag bij NAC zal er uit een ander vaatje getapt moeten gaan worden!
 
 
Vermoedelijke opstelling
Van der Vlag
Hateboer - Botteghin - Lindgren - Burnet (Kappelhof)
Tibbling - Kieftenbeld - Chery
Mahi - De Leeuw - Rusnák
 
Voor Van der Velden, die vermoedelijk op de bank begint, is het de laatste wedstrijd voor groenwit. Winst in Breda is dan een mooie afsluiter voor zijn carrière in Groningen. 189 supporters maken de wedstrijd live mee in Breda, voor hen is te hopen dat er wat valt te juichen! Na vandaag, geen belangrijke wedstrijden meer voor de FC, dus daarom tegen NAC alle remmen los! 
 
 
Voor Chery en De Leeuw valt er nog wat te behalen, wie wordt de clubtopscorer van dit seizoen? Beide spelers hebben nu veertien treffers achter hun naam staan! We verwachten dan ook een ware aanvalsgolf op de goal van Ten Rouwelaar! Come on FC, make us proud! 
Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!