Terug

Deel deze pagina:

MATCHDAY!! NEC - FC Groningen; (Nijmegen 1430uur) Laat ons weer eens juichen!

Door Lukas van der Wal 3 reacties

Vandaag speelt de FC de lastige uitwedstrijd tegen NEC. De wedstrijd in Nijmegen begint vanmiddag om half drie. De wedstrijd wordt in 'goede' banen geleid door scheidsrechter Janssen. FC Groningen wordt gesteund door een (ongeveer) veertigtal supporters, het uitje naar Liberec heeft er goed ingehakt in de portemonnee. Volgende week woensdag wacht Utrecht voor de beker, het zijn drukke en dure tijden voor de FC supporter. 

De laatste uitzege van FC Groningen dateert al weer van het afgelopen seizoen. Op zondag zeventien mei won de Trots van het Noorden destijds met 4-5. We zijn van mening dat het de hoogste tijd wordt voor een driepunter in een uitwedstrijd. Tegen de mannen van trainer Erwin Faber zijn hiervoor zeker mogelijkheden. Focus wordt uiteraard dan gevraagd van de FC.
 
Vermoedelijke opstelling - Padt; Hateboer, Reijnen, Larsen, Kappelhof, Burnet; Maduro, Rusnák, Tibbling; Hoesen en Mahi.
 
Abel Tamata en Bryan Linssen krijgen vandaag wat rust van Trainer Erwin van de Looi. Het is weer een zware periode dus er valt hiervan wat te zeggen. De beide spelers reizen wel mee naar Nijmegen. Bovenstaande basis zal vandaag er gelijk moeten staan. We verwachten dat de thuisploeg er vol bovenop zal klappen. Grunn heeft het vaak lastig als het onder druk komt te staan, groenwit zal dus het heft in handen moeten nemen. Bij winst doet de FC uitstekende zaken, de concurrentie liet namelijk al punten liggen dit weekend! Dus, laat ons weer eens juichen! 
Reacties:
renevanderes25-10-2015 om 16:46

Bij voorhand ben je misschien blij met een gelijk spel. Je komt met 0-1 voor te staan en tot de rust weinig aan de hand. Maar dan begin je de tweede helft en geloof je niet wat je ziet. Wat een ongelovelijke klootzak ben je om opzettelijk hands te maken. Bedankt Hateboer weg drie punten. Verder tweede helft redelijk gespeeld 2 keer op de lat dat was jammer. Maar het hadden gewoon 3 punten moeten zijn.

25-10-2015 om 20:30

Steeds als FC-Groningen een wedstrijd heeft gespeeld, geeft niet of uit-of thuis, steeds zijn de verslagen bijna hetzelfde. Steeds is het spel pover, te langzaam en weinig aantrekkelijk. Hoe zou dit toch komen. Zijn de spelers vermoeid.Hebben ze geen conditie of zijn ze te beroerd om een stapje meer te maken en zo een wedstrijd voor de toeschouwer wat aangenamer te maken. Ik ben geen fan van Foppe de Haan maar als deze man stelt dat de spelers van zeg 10-15 jaar geleden betere voetballers waren dan tegenwoordig, geef ik hem daarin wel gelijk. Toen werd er nog gespeeld met snot voor de ogen en nu lopen ze er bij hun tattoo,s showend voor het publiek en bang dat het voetbalshirt vuil wordt. Nee, dan heb ik meer genoten van het rugby, daar lopen tenminste echte kerels rond.

renevanderes26-10-2015 om 14:58

Goed verhaal rob roy.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!