Terug

Deel deze pagina:

MATCHDAY! PSV - FC Groningen (Lampengat 12:30uur) Het wordt tijd dat de boer de macht grijpt!

Door Lukas van der Wal 15 reacties

Speelronde twee gaat vandaag verder gespeeld worden door o.m. FC Groningen. Om half één treedt groen-wit in Eindhoven aan tegen PSV. De wedstrijd is een herhaling van de JC-schaal. De openingswedstrijd in 020 ging met 3-0 verloren, laten we hopen dat we vandaag aan de goede kant van de score zitten. De wedstrijd staat onder leiding van scheidsrechter Makkelie.

Erwin van de Looi neemt de aanwinsten Reijnen en Larsen mee naar Eindhoven. Eerstgenoemde staat gelijk in de basis naast Lindgren. Jongeling Larsen neemt plaats op de reservebank. Lorenzo Burnet vervangt de geblesseerde Tamata. De overige namen zijn ongewijzigd ten opzichte van FC Twente thuis(1-1). 
 
Opstelling - Padt; Hateboer, Reijnen, Lindgren, Burnet; Hiariej, Rusnák, Tibbling; Antonia, De Leeuw, Linssen
 
FC Groningen heeft het normaliter lastig in het zuiden. De Trots van het Noorden speelt nu herkenbaar en goed voetbal. Kansen worden er gecreëerd door het team van Van der Looi. Mooi voetbal en lof oogsten is leuk, maar resultaat behalen is nog leuker! De kansen die gecreëerd worden, wat vandaag vast ook gebeurd, moeten nu verzilverd gaan worden!
 
De bal is rond, niets is onmogelijk, het begint met de instelling. Mensen die willen kunnen bergen verzetten! Waarom kunnen we vandaag geen resultaat halen?? Vertrouwen is aanwezig in Groningen, laat dit vandaag maar tot uiting komen!
Come on FC! Make us proud!
Reacties:
Cantona16-08-2015 om 13:10

Het is tot dusver niet best......eigenlijk kun je het ook wel slecht noemen

Nachtwacht16-08-2015 om 13:26

Ik zie Narsingh naar de buitenkant rennen en ben opgelucht omdat die bal er nooit meer in lijkt te kunnen.... en toch.... Kappelhof rent gewoon het veld uit....

Tijd voor Drost

Johan16-08-2015 om 14:09

Wanvertoning.

16-08-2015 om 14:22

helaas een te verwachten  verlieswedstrijd: te weinig risico (trainer) en intitiatief(spelers) genomen met andere dan tegen Twente en fysiek te licht...en de aanval onder de maat... Je kunt de Groningen spelers niet verwijten dat ze minder lengte hebben dan die van PSV..wel dat De Leeuw maar een goede voorzet van Burnet kansrijk op doel kon koppen.   VdLooi had het voor de wedsdtrijd over het ghalen van een extra defensieve middenvelder...offensief is het ook te frêle met Drost en Antonia en Rusnak en Linssen.  

Benieuwd of de Hoge Heren uit Groningen nog wat gaan doen op de transfermarkt/ 

jvantilt16-08-2015 om 14:22

kutzooi voetbal; als je met zo'n instelling de wedstrijd begint heb je niets in de eredevisie te zoeken. Gruwelijk om aan te zien.

 

Nachtwacht16-08-2015 om 14:37

Vervelende vent die Guardado... Smeert anderen kaarten aan en mag zelf er hard in kleunen. Maar wie moest hem vandaag verdedigen... Tibbling of Hiariej? Propper werd namelijk wel aardig onschadelijk gemaakt, maar had het idee dat Hiariej "verzoop".

 

 

Nachtwacht16-08-2015 om 14:37

Waarom werd Hoessen niet ingebracht? Waardeloze wissel die laatste

TomOkker16-08-2015 om 14:57

Wissel is niks mis mee en te begrijpen.

brummie16-08-2015 om 15:05

Teleurstellende wedstrijd, ondanks dat het lang 1-0 bleef voor psv. Ondanks 3 wisselingen in de defensie, waarvan reijnen zijn debuut maakte, viel het mij verdedigend mee. Leuk voor larsen dat hij mocht invallen. Vond fc te veel ontzag hebben voor psv, die trouwens voor een thuisspelende ploeg ook niet erg fris en sprankelend speelde. Uitzondering Guardado geweldige voetballer natuurlijk.

Vond de opstelling een logische, jammer dat lindgren niet mee kon doen. Op naar Excelsior thuis en hopelijk kan fc het goede spel zoals tegen psv jc schaal en twente thuis zichzelf belonen met 3 punten.

TomOkker16-08-2015 om 15:08

Door al die wisselingen wordt het er natuurlijk ook niet allemaal zekerder van daarbij je weet op voorhand dat je het enorm lastig gaat krijgen in Eindhoven.

Robba16-08-2015 om 15:09

Aanvallend is het nog even zoeken (hoop ik) Creërden vandaag overigens weinig kansen, maar heb het gevoel dat we moeite blijven houden met scoren.. Aanvallende stootkracht !! De Leeuw is meer een "10" dan een echte spits.. 

Hoor ik van de Leeuw over een verdedigende middenvelder? Nou laat ik realistisch zijn.. PSV met 2-0 uit verliezen is geen ramp, maar nadat ik Twente gister met 1-4 zag verliezen van ADO doet het iets meer pijn dat we dat 2 punten hebben laten liggen..

Wel moet ik eerlijk zijn dat vergeleken met Twente thuis en JC-schaal het écht niet best was.. Burnet was de zwakste, paar keer té licht de duels in.. Niet best 

De achterhoede was ook op 3 plaatsen gewijzigd, al leidde Reijnen mooi de 1-0 in met z'n passing. Nou dat we het over passing hebben, bedroevend !!

Al met al blijf ik hopen op een makkelijk scorende spits, dat is namelijk wel noodzaak !

Zal de nieuwe middenvelder van van de Looi d'r voor vrijdag al zijn?

 

TomOkker16-08-2015 om 15:21

Kom op zeg dat kun je toch niet vergelijken, elke wedstrijd staat op zich. 

Robba16-08-2015 om 15:26

Hoezo niet Tom? Je zag toch zelf ook wel dat wij minimaal d'r 3 hadden moeten maken tegen Twente. ADO maakt ze wel, (goal havenaar was prima spitsengoal) PSV met 2-0 verliezen, oké ! Maar de manier waarop..

TomOkker16-08-2015 om 15:52

nogmaals je kunt de ene wedstrijd niet vergelijken met een ander wedstrijd zoals ik al zei elke wedstrijd staat op zich. Dat de kansen van Linsen eigen acties waren en dat Antonia geen goede voorzet gaf wil nog niet zeggen dat er een spitsengoal (wat het ook mag zijn) gemaakt had moeten worden.

16-08-2015 om 16:06

al helpt het wel dat er een spits een bal op goal schiet...is niet alleen vandaag, maar we mogen er niet op rekenen dat de tegenstander het altijd toelaat dat Groningen door balbezit door "mag " voetballen als er daar bomen van verdedigers staan.

Nogutsnoglory116-08-2015 om 21:22

Tsja viel niet mee vanmiddag met het vertoonde spel al is verlies uit in Eindhoven niet dramatisch natuurlijk.Daar gaan bijna alle ploegen verliezen al vond ik ze zeker niet overtuigend . Snap alleen de eerste wissel niet zo goed. Had Linssen gewisseld ipv Antonia. Linssen had al geel en speelde met vuur terwijl de snelheid van Antonia nog van pas had kunnen komen tegen de trage verdedigers van PSV. Bovendien had hij in Brenet een " gemaakte " linksback tegenover hem die stijf rechts is. De week daarvoor had de snelle Ruben Schaken van ADO hem helemaal dolgedraaid. 

marcelfcg16-08-2015 om 21:28

Mee eens. Antonia had moeten blijven staan en Hoessen voor De Leeuw.

marcelfcg16-08-2015 om 21:31

Reijnen had pech dat zijn verkeerde inspeelpass direct een doelpunt was, maar speelde verder een solide wedstrijd. Dat was een lichtpunt.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!