Terug

Deel deze pagina:

Matias Jones sluit zich eerder aan bij de FC

Door 3 reacties

Vandaag (14/7) is bekend geworden dat Matias Jones niet bij de definitieve selectie zit van Uruguay U 20. Zijn team speelt vanaf 30 juli op het WK toernooi in Colombia. Voor ons als fans goed nieuws want dit betekent dat hij zich eerdaags zal melden bij de FC. Jones heeft aan het einde van het afgelopen seizoen een week meegetraind in Groningen en maakte een goede indruk. Wat nu de reden is dat hij niet meegaat naar Colombia is niet bekend. De redactie van BM heeft inmiddels een mail gestuurd naar onze contactpersoon in Uruguay en hoopt op kort termijn een update te kunnen geven aan dit bericht.

Update zondag 17 juli:
Lees verder onderaan het artikel.


Update zondag 17 juli:
Wij hebben de afgelopen nacht via de mail nog even een korte reactie gehad uit Uruguay. Onze bron bevestigd dit nieuws en geeft aan dat dit een beslissing van de trainer is. De reden waarom, weet hij ook niet. Het gaat om vier spelers die niet meegaan. Onze sportjournalist (vergelijkbaar met Wim Masker maar dan van Danubio) besluit met de zin dat hij Matias voorlopig niet meer zal zien omdat hij op doorreis is naar Groningen. Hij wenst Jones en FC Groningen heel veel succes!

Reacties:
Don Chaot15-07-2011 om 05:06

Des te eerder hij er is des te beter!! Ik vond het al zo jammer dat hij heel laat bij Groningen kon starten, dit is een meevaller voor hem iets minder maar dat mag de pret niet drukken!!! :silly:

TomOkker15-07-2011 om 07:21

Jammer voor die jongen maar leuk voor ons want ik denk dat hiermee het \'probleem\' op rechts voor een groot deel is opgelost. Verder denk ik dat er een centrale verdediger voor Kwakman bij moet komen want wat ik tot nu toe gezien heb is het misschien beter dat Kwakman een linie doorschuift. Hij moet nog duidelijk wennen aan z\'n nieuwe rol maar je ziet aan alles dat het een middenvelder is die graag naar voren speelt. Aan de andere kant schuift hij met gemak een balletje door naar het middenveld maar met Holla en Hiarije blijft dit een probleem.

TomOkker16-07-2011 om 19:15

Heeft deze jongen dan geen vakantie nodig? In het begin gaat het dan goed, maar ver voor de winterstop zie je dan altijd dat ze uitgeblust zijn (de jongens die geen vakantie hebben gehad)
Dit geldt enkel als er ook nog eens beker en europacup gespeeld wordt. Daarbij, eer hij conditioneel op niveau is, is het al bijna kerst :lol: .

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!