Nevland maakt rentree voor Noorwegen

Erik Nevland heeft gisteravond zijn rentree gemaakt voor de nationale ploeg van Noorwegen. De spits mocht acht minuten voor tijd invallen en zo zijn tweede interland bijschrijven.

In een met 50.000 toeschouwers gevuld stadion van Rode Ster Belgrado stond de wedstrijd Servië - Noorwegen op het programma. Nemanja Vidic zorgde dat de Serven aan de leiding gingen, 1-0. John Carew bracht de Noorse formatie op gelijke hoogte, 1-1. De 29-jarige Nevland kwam in het veld toen de eindstand al op het scorebord stond. Acht minuten voor tijd verving hij doelpuntenmaker John Carew, om in de spits te gaan spelen. Nevland mag dus zijn tweede interland bijschrijven, opvallend is dat er 5 jaar tussen de twee interlands zat.

6 juni 2001 mocht de Noor zijn debuut maken in het nationale elftal van Noorwegen. Noorwegen speelde toen tegen Wit Rusland, Erik Nevland mocht in de 71e minuut Roar Strand vervangen.

Nog geen gratis Boerenmacht.nl account? Maak hem vandaag nog aan en maak gebruik van de extra's die Boerenmacht.nl je te bieden heeft. Klik hier om een account aan te maken.