Terug

Deel deze pagina:

Nieuw trainingscomplex gereed in 2015?

Door 0 reacties

Er moet nog een definitief akkoord worden gegeven door het stadsbestuur maar volgens Hans Nijland gaat het helemaal goed komen. "Wij zijn op dit moment vrijwel elke dag met de mensen van de gemeente Groningen in gesprek. Dat gaat harstikke goed. Ik ben zeer hoopvol dat de gemeenteraad van Groningen in april/mei toch besluit het licht op groen te zetten". Tevens sprak Nijland de hoop uit zolang het nieuwe complex er nog niet is, dat het eerste elftal kan blijven trainen op het huidige trainingsveld vlak bij het stadion zodat de overgang in 2015 soepel gaat verlopen.

Tot slot sprak Nijland tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst van onze Trots van het Noorden de wens uit dat (sleutel) spelers zoals Virgil van Dijk langer bij de FC zouden moeten blijven. Verkoop van de verdediger is niet noodzakelijk. De Financiele situatie bij de Trots van het Noorden is op dit moment rooskleurig. Inmiddels ligt er een nieuw contract klaar voor de zeer talentvolle centrumverdediger. Zijn huidige overeenkomst loopt tot de zomer van 2015. FC groningen wil dit contract nu reeds heel graag verlengen. Het is nog maar de vraag - mede gelet op de (in)ternationale belangstelling - of Van Dijk, op dit nieuwe aanbod in zal gaan. Wij denken namelijk van niet.

Tevens heeft Nijland in het beleidsplan Op weg naar 2016gesteld datFC Groningen haar sterkhouders langer wil binden. Ook heeft de FC als doel om meer talent door te laten stromen naar het eersteelftal.De jeugdopleiding krijgt de voorrang. Eventuelebuitenkansjes vanuit het buitenland, laatFC Groningen niet na om ze dan binnen te gaan halen.


Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!