Terug

Deel deze pagina:

Nijland is tevreden met Maaskant

Door 8 reacties

In de winterstop zal er gepraat gaan worden met Maaskant. Insteek vanhet gesprek, een verlenging van zijn dienstverband bij de Trots van het Noorden. Onlangs gaf Maaskant aan geen haast te hebben. Jan Mennega weet op zijn twitter te vermelden( gisteren) dat FC Groningen tevreden is met de oefenmeester. FC Groningen bivakeert op dit moment op een tiende plek op de ranglijst. In het verleden met Huistra werd er destijds in de winterstop ook het contract verlengd met de trainer. We weten hoe het afgelopen is. Het is normaal dat er in de winterstop bekeken wordt hoe een trainer functioneert bij een club. Wij vinden het hoe dan ook vroeg, dat er nu al wordt gesproken over een eventuele verlenging. De resultaten zijn niet super te noemen en de trainer is net zo goed als zijn materiaal. Wordt ongetwijfeld vervolgd.


Reacties:
12-11-2012 om 08:49

goeie spelers zijn belangrijker!!laat maaskant maar lekker blijven,ligt niet aan hem

Milko12-11-2012 om 08:51

laat ze er maar zo lang mogelijk over nadenken, in april kun je ook nog knopen doorhakken. Zoals het nu lijkt: mooi afscheid nemen.

13-11-2012 om 09:48

Laat Maaskant maar lekker blijven. Hij heeft er wel kijk op, vind ik. Bovendien zijn de resultaten bij de uit-wedstrijden goed. Alleen thuis vallen de resultaten tot nu toe tegen. Het is wel nog wat wisselvallig maar Groningen heeft ook een jonge selectie.

PMB16-11-2012 om 04:30

Nijland is tevreden met Maaskant! FC Groningen bivakeert op dit moment op een tiende plek op de ranglijst. Zo las ik. Het is om moedeloos van te worden. Kan iemand mij uitleggen, wat het verschil is tussen Maaskant en Huistra, als trainer? Het enige wat Maaskant beter doet is zijn TV optreden. Voor het overige weet hij met al het talent binnen de selectie niet verder te komen dan het rechter rijtje. Eigenlijk deed Huistra dat beter!

Hertog16-11-2012 om 17:25

Hahaha... Zo is het maar net Milko!

Hertog16-11-2012 om 17:27

En zeker als je kijkt naar de 1ste seizoenshelft van vorig jaar. Maar, hou me ten goede, hadden we toen Matavz nog? Ging die nou in de winterstop weg?

Hertog16-11-2012 om 17:30

Tja, dat Nijhuis zegt tevreden te zijn over Maaskant is denk ik ook een kwestie van geld en afkoopsom hoor.
Aan de andere kant: als er een oordeel gegeven wordt door de directeur over een werknemer voordat hij zijn functioneringsgesprek heeft gehad betekekent dat in het voetbal meestal niet veel goeds.

FCGmijnclub17-11-2012 om 11:01

Nijland is tevreden met Maaskant! FC Groningen bivakeert op dit moment op een tiende plek op de ranglijst. Zo las ik. Het is om moedeloos van te worden. Kan iemand mij uitleggen, wat het verschil is tussen Maaskant en Huistra, als trainer?

a)Huistra had geen overwicht meer op zijn groep
b)veld organisatie stond er niet meer
c) spelers wisten onderling niet meer wie wat moest doen, communicatie was weg.


Het enige wat Maaskant beter doet is zijn TV optreden.

Dat is juist.

Voor het overige weet hij met al het talent binnen de selectie niet verder te komen dan het rechter rijtje.

Welk(e) talent(en) bedoel je?

Eigenlijk deed Huistra dat beter![/quote
Zijn eerste jaar zeker, toen hadden we een topschutter als spits....

En waar je inderdaad moedeloos van kunt worden is hoeveel miljoenen er over de balk gegooid zijn in spelers die werkelijk niets aan de FC toevoegen
:-(

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!