Terug

Deel deze pagina:

Ochtendtraining dinsdag 12 juli

Door Redactie 22 reacties

Dat was even schrikken vanmorgen. De selectie was niet aanwezig... Wel zagen we keeperstrainer Sierd van der Berg die twee doelmannen aan het coachen was. Van der Berg nam gelukkig even de moeite om de aanwezige trainingswatchers uit te leggen dat de selectie tegen 10.45 uur op het veld zou komen. Er bleek namelijk de eerste drie kwartier binnenshuis een krachttraining te zijn ingelast. Rond 10.45 uur verschenen de spelers. De aandacht van deze training ging onder meer uit naar snelheid en wendbaarheid. Tegen een uur of twaalf zat het werk er in eerste instantie op. Vanmiddag om 15.00 uur is er weer een training. 

Reacties:
12-07-2016 om 16:06

O ja...redacht:  hebben jullie op de training nog wat nieuws gehoord over met welke spelers ze bezig zijn?...duurt allemaal ...!

FCGmijnclub12-07-2016 om 17:31

Dat zul je van niemand horen Kees. Met de nieuwe kans voor van Nieff zou het maar zo kunnen, dat FC nu voor 1 positie gaat dat wat meer mag kosten. Type Granqvist..

Rob197012-07-2016 om 16:54

Het zal allemaal wel moeilijk zijn, maar er mag ook wel eens doorgepakt worden. Van het schaduwlijstje zullen toch wel eens wat spelers vastgelegd kunnen worden. Als ik dan lees wat Janssen heeft opgeleverd voor AZ, dan denk ik dat er in het kantoor van Nijland, een onbehaaglijk gevoel aanwezig is. Een voorbeeld van niet slagvaardig zijn en niet durven. 22 Miljoen ontvangen, maakt het een stuk makkelijker in de toekomst. 

fc gras12-07-2016 om 18:03

Groningen moet ook eens wat beter kijken in de Jupiler league. 

12-07-2016 om 20:54

fc gras, hoezo? Met Mahi haalde de FC het grootste talent van dat moment uit de JL bij Sparta. Je moet ook een beetje geluk hebben met de fitheid en de ontwikkeling van zo'n speler. Denk verder dat we met Idrissi een groot talent in huis hebben. Vorige jaar einde seizoen al vaak de smaakmaker, als hij zich nog een seizoen kan ontwikkelen, wie weet wat dat dan oplevert.  

fc gras12-07-2016 om 21:25

Omdat er uit de Jupiler toch vaak goede spelers komen, zoals Janssen. Mahi is ook zeker een goede aankoop gebleken, Sankoh was ook ook een voltreffer, btw Sankoh heeft hier vorig seizoen meegetraind tijdens de zomerstop en gesmeekt om een contract, wat had ik die graag gezien ipv Reinen.

12-07-2016 om 18:39

Ja maar daar kijken de "toppers" zoals een Tisoudalli van Telstar, ook al naar het buitenland in plaats van een jaartje of twee bij een sub-topper in de ED te blijven en dan de sprong naar het buitenland te wagen. Schijnt dat  de ED niet aantrekkelijk genoeg meer is voor deze snotneuzen, die alleen maar naar de poen kijken wat ze bij een buitenlandse club meer kunnen opstrijken dan hier in Nederland. Kan ze waarschijnlijk niets schelen dat ze daar meestal op de bank terecht komen in plaats om in  Nederland zich verder te ontwikkelen. " k'Mout er van op "potje van zukke luu".

12-07-2016 om 21:29

Is al vaker voorgekomen dat zo'n jongen die ik hierboven noemde, naar het buitenland ging en er nooit weer iets van werd vernomen. Daar komt bij dat de kans dat zo'n Tisoudalli bij FC-Metz een miljoen gaat verdienen niet echt reeel is gesteld. In mijn ogen was het beter geweest om nog 1 of 2 jaartjes in de ED te voetballen om je verder te ontwikkelen en dan de "jump'naar een grotere competitie te maken. Over het algemeen is geduld een schone zaak, maar dat schijnt er tegenwoordig niet meer in te zitten. Janssen van AZ precies zo'n geval. Speelde ruim eem jaar terug nog in de bier-leaque, wordt topscorer van de ED en gaat voor een mega bedrag naar Albion. Niet dat ik het die jongen niet gun, maar denk je nou echt dat hij in Engeland ook de sterren van de hemel gaat spelen? Ik ben bang dat hij na vijf wedstrijden op de bank beland en daar de boel een poosje warm mag houden. Een ander duidelijk voorbeeld is ene Menphis Depay.... weet je nog?  

12-07-2016 om 20:26

Wat zou jij doen rob roy ?   3 ton of een miljoen per jaar ?

12-07-2016 om 20:54

voetballers zijn een speelbal van de clubs, van de zakenmensen om hen heen en van de grotere commercie van sportbonden en sportorganisaties van  kleine nationale - dan wel  grote internationale concerns t/m coca cola, apple enz aan toe.

De gemiddelde voetballer zal meestal anoniem afgeserveerd worden in de concurrentie met anderen, en een enkeling lukt het om zich sportief te onderscheiden met prestaties en persoonlijke goede statistieken...in dat geval lope die spelers binnen in een periode van bijvoorbeeld 5 jaar tijd... genoeg tijd over om daarna normaal te doen, maar dat is niet makkelijk, want de cultstatus van die enkeling  maakt ze afhankelijk en een ander mens.

Wat ik maar wil zeggen: het profvoetbal draait zózeer om geld, dat de voetbalsport zelf er minder toe doet...helaas. 

ronald197612-07-2016 om 21:10

maar het blijft raar dat de fc geen goede inschatting gemaakt heeft van de gescoute verdedigers. Anders hadden we al centrale verdediger en een links back

12-07-2016 om 22:02

volgens FCG mijn club (zie boven) moeten  we misschien nog even geduld hebben voor die nieuwe CV, en ik denk dat er realtief veel "blijft" van de huidige spelers, want die zijn waarschijnlijk niet makkelijk voor geld te slijten, Hateboer uitgezonderd.  

Nogutsnoglory112-07-2016 om 23:16

Het is geen kwestie van een goede inschatting maken alleen. Groningen had zijn lijstjes echt wel voor elkaar maar je moet ook een beetje geluk hebben. Woudenberg van NEC was de beoogde linksback en de kans was heel groot dat hij bij Feijenoord naast de boot zou vallen of misschien nog verhuurt zou worden met optie tot koop. Krijgt hij alsnog de kans bij Feijenoord . Dat kun je Groningen toch niet verwijten ? Ook de tweede optie Skulason was zeer serieus maar ging niet door. En zo zullen er ook voor de positie van centrale verdediger diverse opties zijn afgevallen. Ik weet zeker dat Groningen achter de schermen heel druk bezig is. En ik wacht liever wat langer op een goede speler dan direct paniekaankopen als van der Laan of Reijnen te verwelkomen. 

13-07-2016 om 01:39

wat is dat toch, die spelers die niet komen?  Die Noor/en broer van Ruben/ Ulrik Yttergard Jenssen (linker /rechter CV) bijna 20 jaar,  van Ol. Lyon B ) leek zo mooi om in te passen, Skulason met zijn ervaring ook...wanneer komt er witte rook voor een echte versterking, en wat gaat Faber de komende weken doen, behalve keihard trainen?

13-07-2016 om 10:14

Ze zijn druk bezig. Ja zal alemaal wel maar ze weten al heel lang dat de verdediging het zwakste gedeelte is. Dat ziet iedereen. Dat Lindgren niet zou bijtekenen was ook al lang bekend en hadden zo ook rekening mee moeten houden. Vorig jaar met Bottegin zelfde verhaal. Hele jaar de tijd om verdedigers te scouting en dan komen ze met Reinen Larssen en Tamata. Dat is toch geen scouting. 

Nu komen ze aan met Hooiveld en die gast van Udinese  die niet eens fit is. Wat is dit voor scouting?

Een van de belangrijkste onderdelen van de club. In een jaar tijd kun je toch een mooi lijstje van verdedigers scouten?

 

 

 

13-07-2016 om 12:44

Ja jong, als je, zoals Hans Nijland, altijd voor een dubbeltje op de eerste rang wilt zitten , dan krijg je niet de beste oplossing voor het invullen van een spelersplek. Het gaat al enige jaren precies hetzelfde, wachten tot het laatste moment in de transferperiode en dan een paar (ongeschikte) goedkope spelers scoren waar je de rest van het seizoen bijna niks mee kunt beginnen. Als dit DE taktiek van Hans is, heb ik daar geen hoge hoed van op, net zo min dat ik een goed gevoel heb bij de hudige scouting van de club. Mijns inziens is er niet voor niets "enige ruis op de buis" bij het scoutingsteam.

ronald197613-07-2016 om 10:47

je hebt helemaal gelijk hgz. Tamata reinen goedkope waardeloze oplossingen waar je niet sterker van word scout eens in andere landen weg uit zuid America als hateboer weg gaan heeft fc groot probleem. Nieuwe achter goede moet er komen en competitie begint over niet al te lange tijd.

Roelofsky13-07-2016 om 13:52

Koeman wil Hateboer.... en waar blijft die cv verdomme. Vooral in de voorbereiding is een cv zobelangrijk alle aanvallen lopen normaal gesproken via hem. Het is toch al heel lang bekend dat Lindgren weg ging. Waarom moet het allemaal zo lang duren of is een nieuwe cv een lulverhaal (supporters zoet houder) ... Hateboer straks naar Everton dan blijft er verdedigend weinig klasse over... Aktie graag

13-07-2016 om 14:12

Precies.  Nijland lees je mee? Voorbereiding is al begonnen man!

brummie13-07-2016 om 14:46

Blijkbaar denken een aantal hier dat een nieuwe speler halen een makkelijke taak is. Fc heeft met van weert en yttergaard goed door kunnen pakken en nu het met invulling verdediging ietsje minder voorvarend gaat is het slechte scouting? Wat een onzin. 

Fc is achter de schermen continu bezig en hebben mijn inziens het beste met de club voor. En dat sommige spelers niet komen ondanks dat ze hoog op de lijst stonden,  liggen diverse oorzaken aan ten grondslag waar je als club ook altijd invloed op hebt.

Nijland kan het geld maar 1x uitgeven. Neem de tijd zou ik zeggen. Transferperiode duurt nog lang. Kijk naar transfer kostic, hoelang trajecten soms zijn om evt. Tot overeenstemming te komen.

in de huidige selectie verwacht ik nog animo voor hateboer, padt en rusnak. Na 31 augustus kunnen we de balans opmaken, en niet eerder.

Rob197013-07-2016 om 15:49

Soms moet je doorpakken en risico's durven nemen. De centrale verdediger, is niet van dit jaar dat er naar gezocht wordt. Dan mag er wel eens wat gehaald worden en als dit allemaal niet mogelijk is, zeg dan dat het niet mogelijk is, om een fatsoenlijke cv en linksback te halen. Jeltema heeft waarschijnlijk dan toch gelijk gehad, dat er niet meer mogelijk is en dat we het hiermee moeten doen. Echter voor de seizoenskaartverkoop, was dit niet zo'n best moment. Ik weet ook wel dat Faber misschien sterkte en zwakte ontdekt bij de spelers en van daaruit gaat handelen, maar ga niet lopen shoppen naar spelers met een lege beurs. Mocht je geen risico's willen nemen, dan moet je je ook niet profileren als ambitieuse club en zeggen waar het op staat. En wat is een slechte scouting, van der Laan, Reijen, Zeefuik, Schet, Islamovic, toch niet de spelers die wat gebracht hebben, maar dit ook bij andere clubs niet gedaan hebben, gewoon slecht dus. Kijkend naar de transfer van Kostic, dan denk ik aan de transfer dat hij naar Groningen is gekomen, risico durven nemen en doorpakken. Was dit niet gebeurd, dan hadden we ook Kostic niet gehad en de daaruit voortvloeiende extra's. Toevoegend, dan zou ik graag willen dat ik mijn plek kan terugkopen op de 31 augustus en niet voor dat de transfermarkt open gaat, want ik wil niet nog een seizoen naar bagger voetbal zitten kijken. En ik zou het net als jij doet van de positieve kant willen bekijken, maar op dit moment kan ik dat niet, hoe graag ik ook zou willen.

13-07-2016 om 16:32

Zit jij in de RVC Brummie, want je weet nogal precies hoe het allemaal reilt en zeilt bij de FC-Groningen?.Dat anderen een beetje ongeduldig worden heb jij schijnbaar geen oren naar. Dat je bij een transfer soms een lange adem moet hebben is wel zo maar de scouting heeft een heel jaar de tijd om om zich heen te kijken en de wereld af te (snoep)reizen en als je dan 6 weken na het openen van de transferperiode nog geen geschikte spelers hebt gevonden die in jouw (FC-Groningen)-team moeten passen dan ben je wel enigszins aan de late kant en vooral nu de voorbereiding al in volle gang is en de trainer er hier en daar enige vaste patronen in wil slijpen. Ik zou zeggen reageer eens iets realistiser en denk gewoon dat het jou ook al te lang gaat duren met het invullen van een LB en een CV plek. Dat er spelers vertrekken is inharent aan deze periode maar daar moet je asl club op zijn voorbereid en mijns inziens is dat bi de FC-Groningen niet het geval. Het hangt allemaal teveel af aan toevalligheden en dat heeft niet altijd maar iets met geld te maken maar wel met een verkeerde zuinigheid. 

Rob197013-07-2016 om 17:58

Ter aanvulling, de scouting heeft ook goede dingen gedaan,maar ook hele slechte. Misschien is het bij iedereen weggesleten, maar wie Femi op zijn naam heeft staan als aankoop, die zou je die 3.3 miljoen eigenhandig terug moeten laten betalen. Dat is tegenwoordig 10 x een speler uit de Jupiler league. En dat is een gevalletje van doorpakken op de verkeerde momenten. 

brummie13-07-2016 om 14:47

Verbetering: waar je als club geen invloed op hebt

Robba13-07-2016 om 15:05

Ik las vanochtend dat een verdediger van Almere City, die sterk speelde op het jong EK onder 19 naar PSV gaat. Dit soort jongens kun je wel scouten voor de eigen jeugd om daar war kwaliteit bij te krijgen. Maar voor een linker centrale verdediger zoeken we toch type Granqvist. Het feit blijft dat een aantal mindere voetballers door zo'n gast echt beter gaan voetballen.

Voor wat betreft AZ. Jongens.. Voetbal is handel. Janssen is op dit moment het meeste waard, voor de club en voor hem zelf. Als hij komend seizoen er 13 intrapt, kan AZ €22 miljoen schudden en hij naar een topclub als Tottenham Hotspur.

Wat ik al jaren dikke schijt vindt is dat de competitie op 5 augustus start, terwijl tot en met 31 augustus nog gehandeld kan worden..

Voor de voorbereiding op de competitie leek me een sterke CV geen overbodige luxe. 

Misschien komt er nog wat deze week.. Kostic duurt ook al erg lang.. Op dit moment zijn de geruchten ook erg stil.. Stilte voor de storm??

13-07-2016 om 17:17

@Brummie. Gaat er niet om dat het moeilijk is om een speler te halen. Gaat erom dat je ongeveer een jaar de tijd hebt om een lijst met eventuele versterkingen te maken en de speler voor de voorbereiding haalt. Niet nadat of tijdens de voorbereiding. De nieuwe moet ook nog even wennen en dat kan punten kosten. Net wat Robba zegt de trainer moet vaste patronen zien te krijgen in zijn elftal. Vooral in de verdediging is dat belangrijk. Met vd Weert en Yttergaard is het toch ook gelukt om die voor de voorbereiding te halen, waarom dan niet met een verdediger? Als nummer 1 niet komt van het lijstje dan nummer 2 enz. Zorg in ieder geval dat je de speler er met de voorbereiding bij hebt.

Volgens mij kwam Kostic kort nadat Tadic weg was en Berg hadden ze ook direct nadat Suarez weg was, dus waarom kon het toen wel dan dat traject? Nijland kan zn centen maar 1 keer uitgeven dat klopt maar haal dan niet steeds de verkeerde spelers zoals Robba die noemt want met zulke aankopen kun je inderdaad je centen maar 1 keer uitgeven. Goedkoop is duurkoop. 

 

Interesse Koeman in Hateboer? Gaat hem niet worden. Laat die eerst beter leren verdedigen, maak heel veel fouten nog. Mocht het sprookje wel zo zijn dan zal hij niet veel spelen daar let maar op.

13-07-2016 om 17:19

Rob1970 bedoel ik ipv Robba

brummie13-07-2016 om 17:50

Dat er miskleunen bij zitten die aangetrokken worden zie je bij elke club. Toen zeefuik en van der laan gepresenteerd werden waren de meeste vol lof over deze aankopen. Lekker oppurtunistisch. 

Vergeet niet dat we larsen ook hebben aangetrokken, die alleen maar beter kan worden. Weet ook zeker dat reijnen een beter seizoen kan draaien tov vorig seizoen. Speelde de laatste pakweg 8 wedstrijden prima. 

Het is moeilijk achter de schermen kijken, maar een cv met een linkspoot is moeilijker te vinden dan een rechtsbenige cv. Spelers aantrekken heeft te maken met budget, maar nog meer wat zaakwaarnemers en voetballers willen verdienen. 

Natuurlijk zal fc nog op zoek zijn naar 2 verdedigers. Maar betreffende spelers moeten zelf ook willen. Geen enkele club heeft zijn selectie nog niet op orde op dit tijdstip. Dat is een utopie. En wat de verdeging betreft, we hebben geloof ik nog maar 1 tegentreffer in de voorbereiding tot nu toe. Daar houd ik me maar aan vast.

brummie13-07-2016 om 18:02

Daarnaast moeten we met het feit leven dat jongens in de kaliber van berg, Tadic, kostic, granqvist niet meer voor fc haalbaar zijn. Heden ten dage kiezen zulke voetballers voor andere competities waar ze meer kunnen verdienen. Kortom de vijver waarin fc vist, is vele malen kleiner dan wat jaren terug. Daarom zijn clubs zoals fc meer afhankelijk van nog jongere spelers, die gewoon grilliger presteren. 

brummie13-07-2016 om 18:04

En daarom is het belangrijk dat jeugd bij fc speerpunt is en wordt....

13-07-2016 om 18:35

En daar heb je nu juist weer een goed scoutingsapparaat voor nodig.

13-07-2016 om 19:57

En die zitten mekaar nu de vliegen af te vangen afgaande op het "geval "  Koolhof.

14-07-2016 om 00:07

Er zijn recent heel veel mutaties geweest in de (behalve Groninger) compleet vernieuwde TS,vertrek van Veldmate,  de nieuwe  jeugdtrainers/opleiders en in de scouting rommelt het om (minstens een:) Koolhof...Henk de Jong en Jeltema en Kemkers en de bijna sterkste man van Drenthe, zijn functioneel wel in charge, maar het gezicht van FC groningen-op-het-veld is nog niet veranderd...ergens bekruipt mij een gevoel dat zoiets als een griote personeels verandereing nooit vlekkeloos en geruisloos gaan kan...in geen enkele organisatie. Dat kan leiden tot botsingen en erger, waar een ondergeschikt iemand misschien wel als zondebok wordt gebruikt, terwijl Nijland natuurlijk de baas is..  Als hierdoor minder slagvaardig wordt opgetreden in een window, heeft dat waarschijnlijk ook wwerslag op de prestaties in de eerste seizoenshelft... 

Een voorbeeld: In Heerenveen was het allemaal veel slechter nog gesteld vorige jaar: je had daar (minstens) twee kampen die elk een eigen beleid  wilden t/m een chinese sponsor-aandeelhouder.  Toen de bejaarde trainer het seizoen nog kon redden, maar niet een hoge klassering, toen werd de TD eruit gezet.

Ik hoop dat het niet zover gaat komen bij Groningen, maar verwacht toch wel MEER duidelijkheid omwille van het oplossen van problemen in de selectie die nu nog worden onderkend, maar waar straks -als er geen versterking achterin komt - de supporters en iedereen die naar succes streeft bij FC Groningen, met een kater achterblijven over de gang van zaken.

Een  tussentijdse statement van de directie of de trainer Faber  zou voor wat duidelijkheid kunnen zorgen; het verwijzen naar alleen nog maar gewonnen oefenpartijen in de laatste 2 weken,  zoals hierboven neergeschreven, is w.m.b.toch niet hetzelfde als een complete en sterke FC G selectie bij de aanvang van de nieuwe competitie.

 

 

  

14-07-2016 om 00:08

Er zijn recent heel veel mutaties geweest in de (behalve Groninger) compleet vernieuwde TS,vertrek van Veldmate,  de nieuwe  jeugdtrainers/opleiders en in de scouting rommelt het om (minstens een:) Koolhof...Henk de Jong en Jeltema en Kemkers en de bijna sterkste man van Drenthe, zijn functioneel wel in charge, maar het gezicht van FC groningen-op-het-veld is nog niet veranderd...ergens bekruipt mij een gevoel dat zoiets als een griote personeels verandereing nooit vlekkeloos en geruisloos gaan kan...in geen enkele organisatie. Dat kan leiden tot botsingen en erger, waar een ondergeschikt iemand misschien wel als zondebok wordt gebruikt, terwijl Nijland natuurlijk de baas is..  Als hierdoor minder slagvaardig wordt opgetreden in een window, heeft dat waarschijnlijk ook wwerslag op de prestaties in de eerste seizoenshelft... 

Een voorbeeld: In Heerenveen was het allemaal veel slechter nog gesteld vorige jaar: je had daar (minstens) twee kampen die elk een eigen beleid  wilden t/m een chinese sponsor-aandeelhouder.  Toen de bejaarde trainer het seizoen nog kon redden, maar niet een hoge klassering, toen werd de TD eruit gezet.

Ik hoop dat het niet zover gaat komen bij Groningen, maar verwacht toch wel MEER duidelijkheid omwille van het oplossen van problemen in de selectie die nu nog worden onderkend, maar waar straks -als er geen versterking achterin komt - de supporters en iedereen die naar succes streeft bij FC Groningen, met een kater achterblijven over de gang van zaken.

Een  tussentijdse statement van de directie of de trainer Faber  zou voor wat duidelijkheid kunnen zorgen; het verwijzen naar alleen nog maar gewonnen oefenpartijen in de laatste 2 weken,  zoals hierboven neergeschreven, is w.m.b.toch niet hetzelfde als een complete en sterke FC G selectie bij de aanvang van de nieuwe competitie.

 

 

  

TomOkker13-07-2016 om 20:27

Alsof FCG heeft liggen slapen m.b.t. Jansen. Als het geen AZ was geworden dan was Ajax of PSV met hem aan de haal gegaan maak je alsjeblieft geen illusies. Ik denk dat er namen genoeg zijn maar het moge duidelijk zijn dat FCG niet bij elke speler bovenaan op hun verlanglijstje staat. Nog even over de Jupiler League, hadden we hier niet ene Paco v Moorsel of zoiets, topscorer JL verhuurd aan Cambuur en nu Sparta dacht ik.

Als Faber denkt met van Nieff de oorlog te kunnen winnen dan hoeft er inderdaad alleen maar 1 speler gehaald te worden.

Waarom dat sommigen denken dat ie nu al ingevlogen moet worden is mij een raadsel. Als er een CV a la Granqvist graag wil komen dan denk ik dat er tijd genoeg is.

kein geloel Fussbal spiel'n

Rob197013-07-2016 om 22:21

Je laat een chef kok toch ook niet op eerste kerstdag beginnen, of je moet dicht zijn. Op het laatste moment toeslaan is loeren op een buitenkansje, dit geniet niet mijn voorkeur. Dit zou ook nog wel eens het geval bij Woudenberg kunnen zijn. Groningen speelde vorig jaar toch verdienstelijk om de Johan Cruijff schaal, het kreeg lof uit heel het land, totdat er twee weggingen en de trein stokte. Met het zware competitieprogramma in de eerste weken, kan het nog wel eens vies tegenvallen als je met een niet ingespeeld team aan de start verschijnt. Nu heb ik wel vertrouwen in Faber, dat hij met veel zekergpheid gaat spelen, maar daar komen we niet altijd voor. Spectaculaire potjes geeft veel voldoening. 

brummie14-07-2016 om 08:34

Ook bij een chefkok kan een voorbereiding weleens misgaan en moet deze improviseren. Wat een ingespeeld team betreft, , lijkt me dat dat niet afhankelijk van 1 cv. Daarnaast weet geen enkel eredivisie team hoe de selectie eruit ziet na 31 augustus vanwege mutaties. Dus wat een ingespeeld team betreft is het allemaal relatief. 

TomOkker14-07-2016 om 12:37

 helemaal eens

14-07-2016 om 11:31

http://www.voetbalprimeur.nl/nieuws/673652/-koeman-kijkt-rond-bij-oude-liefde-fc-groningen-ambitieuze-verdediger-in-beeld-.html

 

' Dat kan leiden tot botsingen en erger, waar een ondergeschikt iemand misschien wel als zondebok wordt gebruikt, terwijl Nijland natuurlijk de baas is..  Als hierdoor minder slagvaardig wordt opgetreden in een window, heeft dat waarschijnlijk ook wwerslag op de prestaties in de eerste seizoenshelft...''

 

Wat loop je toch weer te raaskallen , kees?

 

14-07-2016 om 14:40

opnieuw blijkt maar weer dat jij van een andere planeet komt

Ronnie 14-07-2016 om 15:33

Gelul allemaal, persoonlijke vetes en ik lees alleen maar onzin over het nieuwe gras. Alsof ik een seizoenkaart heb gekocht van tuinland in plaats van fc.

brummie die iedereen de hand boven het hoofd houdt, anderen die nijland weg willen hebben, het lijken wel boeren. Die hebben ook altijd gedoe want de ene wil mooi weer en de ander regen.

al met al zijn de feiten dat we op de helft zijn van de voorbereiding en direct aan de bak moeten qua tegestanders. En dan is het toch wel handig als de belanfrijkste posities in je team zijn ingevuld.

Wij weten ook wel dat sommige spelers niet in nederland of bij de fc willen voetballen. Ik scout messi toch ook niet op mijn lijstje. Beetje realiteitszin en je scoort gewoon een van de eerste 3 van je lijstje. Scouting - - om maar even met Louis van Gaal te spreken. En dan hoeven we geen oude plussen en minnen te noemen want die voetballen hier niet meer. Het gaat om nu en straks en er zitten nog teveel niet goede spelers in de selectie en er missen er ook nog een paar. Kortom, onevenwichtig en niet klaar voor de competitie.

ik ga op vakantie tot begin augustus en het zootje zorgt maar dat de gewenste spelers er zijn op 1 augusus anders maai ik persoonlijk de nieuwe grasmat kapot. Tuincentrum gelul.

hoppakee aan het werk fc en supporters hier alleen over voetbal praten. Persoonlijk geouwehoer steeds

14-07-2016 om 16:07

Het kan zijn dat ik iets gemist heb maar dat onevenwichtige gelul van jou Ronnie, daar kan ik even met m'n pet niet bij. Maar goed dat je met vakantie gaat, dan zijn we jou tenminste een paar weken kwijt. Veel plezier in Drouwenermond of "what else".

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!