Terug

Deel deze pagina:

Ochtendtraining dinsdag 23 augustus

Door Redactie 7 reacties

Ook vanmorgen werd er voluit getraind onder prima weersomstandigheden. Simon Tibbling was afwezig evenals Jason Davidson en Ruben Yttergard Jenssen. Etiënne Reijnen is nog steeds niet fit. De basis bestond vandaag uit Padt, Hateboer, Memisevic, Van der Laan, Van Nieff, Hiariej, Bacuna, Hoesen, Idrissi, Sorloth en Mahi. Dit zegt uiteraard nog niet zoveel - met het oog op de uitwedstrijd zondagmiddag tegen de lampen. De komende dagen zal er ongetwijfeld meer duidelijkheid komen, wie in Eindhoven in de basis zal staan.  

Reacties:
campesino23-08-2016 om 22:30

ja want als we met deze elf tegen de lampen moeten gaat groningen de geschiednisboeken in, als het team net de grootste eredivisie nederlaag ooit.

heeft iemand trouwens enig idee wat de grootste nederlaag ooit is?

Hoe dan ook, alles wat zondag beter is dan een 10 - 0 nederlaag zie ik als een meevaller.

brummie24-08-2016 om 07:04

In 2001 verloor fc bij psv met 8-0

brummie24-08-2016 om 07:09

In 1972 won Ajax met 12-1 van Vitesse. Record. Laatste grootste nederlaag PSV - Feyenoord 10-0

brummie24-08-2016 om 07:10

PSV - Feyenoord 10-0 was in 2010 

campesino24-08-2016 om 08:42

Dank je brummie

24-08-2016 om 09:26

Vandaag interessante opmerking gelzen van Van Leeuwen  (FC Twente) in Tubantia:  `er gebeurt dit keer vrijwel niets op de transfermarkt...ja, in het bovenste en onderste segment wel, maar daartussen in is er geen handel dit is de vreemdste transferperiode in 10 jaar die ik heb meegemaakt....

In dit opzuicht moeten we misschien wat positiever zijn over de binnengehaalde spelers die FC Groningen (zij het op hetb laatst) heeft weten te strikken.  Ik schat de kans op de komst van de Pool Math. Klich nog niet verkeken....zal mogelijk gehuurd worden voor een jaar... schat ik in...  In afgelopen winter was Groningen er ook dichtbij maar toen was de kooppijrs van 1,5 voor FC Groningen te gortig.  Verder ben ik erg benieuwd wanneer die jonge Italiaan bij de selectie komt.  Hangt ook af hoe Van Weert het gaat doen de komende wedstrijden. 

Een nederlaag bij PSV is op zich geen drama, wel is het belangrijk dat er een teamprestatie wordt neergelegd waar de basisspelers alles uit de kast halen voor een resultaat. 

pepi6824-08-2016 om 11:49

Zonder aanvoer verzuipen alle spitsen bij Groningen.  Dus ze moeten in staat zijn zelf goed mee te voetballen en ook nog scherp te zijn voor de goal. Helaas kom je die combinatie (en zeker in de categorie waar Groningen in zoekt) niet vaak tegen.

24-08-2016 om 10:46

Vreemd dat er al van uit wordt gegaan dat de FC-Groningen een dikke nederlaag gaat lijden in Eindhoven. Net doen als dat PSV een wereldploeg is, is niet correct. Oké ze spelen goed voetbal maar daar is dan ook alles mee gezegd. Kijkend naar afgelopen zondag dat na die 0-3 achterstand er toch weer werd geknokt voor een goed resultaat, geeft mij weer moed voor aanstaande zondag. Niet zo slap en bang beginnen als voorheen, maar er gelijk "staan" is het devies, laten zien dat je er bent. Geef desnoods maar je visite kaartje af door eens een "doodschop" uit te delen, dan weten ze daar ook waar Groningen ligt. Een KLEINE nederlaag zit er WEL in, maar dan weten ze tenminste dat we er nog zijn. En.............Forza is Italiaans. Maar wij zijn toch Groningers, nou kom op dan......veur uut met t'spul!!!!!!!

Woltjer24-08-2016 om 21:31

Vreemd ? We hebben het slechtste doelsaldo, spelen tegen de kampioen die nog niet heeft verloren dit seizoen. 

Als Faber met de zelfde oogkleppen weer 20 meter van het doel gast voetballen kan het weleens een dikke nederlaag worden.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!