Terug

Deel deze pagina:

Programma FC tot en met juli

Door 1 reactie

FC Groningen speelt de komende twee weken nog drie oefenwedstrijden. Voor de liefhebbers die in de gelegenheid zijn om onze Trots van het Noorden in aktie te zien gaat het om de volgende data: 


vv Harkstede – FC Groningen (zaterdag 12 mei, 15.00 uur) Kaartverkoop vanaf 14.00 uur op Sportpark te Harkstede. Prijzen: 5 euro voor volwassenen, 2 euro voor jeugd (t/m 12 jaar), kinderen t/m 4 jaar gratis.

Kozakken Boys – FC Groningen (donderdag 17 mei, 18.30 uur)Kaartverkoop vanaf 17.30 uur op Sportpark te Werkendam. Prijzen: 10 euro voor tribune, 8 euro voor volwassenen, 5 euro voor jeugd t/m 16 jaar.

Suriprofs – FC Groningen (vrijdag 18 mei, 19.30 uur) Kaartverkoop via de website spartakaartje.nl
Prijzen: 12,50 euro voor volwassenen en jeugd. Daarna is het vakantie.

Eerste FC training nieuwe seizoen op zondag 24 juni
Zoals de planning er nu naar uitziet start de voorbereiding op het nieuwe seizoen op zondag 24 juni. De Trots van het Noorden wil iedereen in de gelegenheid stellen om de eerste training te komen bezoeken. Traditioneel begon de voorbereiding op de maandag, waardoor vele fans niet in de gelegenheid waren om te komen kijken. FC overweegt om de eerste training af te werken in de Euroborg.

FC in juli naar Zuid Korea
Zoals in april bekend werd gemaakt is FC Groningen deelnemer aan de Peace cup. Dit toernooi wordt eens per twee jaar georganiseerd in Zuid Korea en wordt gehouden van 17 juli t/m 22 juli. Onze FC treft als tegenstanders Hamburger SV, Olympique Lyon, Sunderland en het Zuid Koreaanse Seongnam Ilhwa Chunma.

De FC directie is bijzonder verguld en vereerd dat onze Trots mee mag doen aan dit evenement. Groningen is de Nederlandse vertegenwoordiger. Ook commercieel gezien is het goed voor onze FC want het startgeld bedraagt 150.000 euro. En als het ook nog punten kan pakken is er een prijzengeld te verdienen tussen de 230.000 tot maximaal 1.100.000 euro.

Ook Suk Hyun-Jun is zeer verheugd dat hij onder groen witte vlag naar zijn geboorteland reist om daar te voetballen. "Zuid Korea is heel mooi. Ik zeg ook altijd tegen mijn medespelers dat Zuid-Korea een mooi land is. Maar ze geloven mij niet. Korea heeft hele mooie grote gebouwen. En ik krijg nu de kans om te laten zien dat ik gelijk heb".

Reacties:
Greatone07-05-2012 om 06:44

Laat ze dan alstublieft punten pakken in Korea, zodat er extra budget is voor nieuwe spelers!!

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!