Terug

Deel deze pagina:

'Simon Tibbling blijft voorlopig bij FC Groningen'

Door Rosier 4 reacties

Patrick Mörk (zaakwaarnemer Simon Tibbling) zegt tegen het Zweedse Viasatsport dat Tibbling voorlopig bij FC Groningen blijft. 'Simon geniet van het voetballen in Groningen en doet het tot nu toe zeer goed, maar er is (tot nog toe) geen sprake van dat hij weg gaat. Tibbling heeft het erg naar zijn zin in Groningen' aldus Mörk.

'Bovendien is hij in de Eredivisie één van de beste spelers op het middenveld'. Ondanks dat speelt Tibbling nog maar een half jaar voor onze FC. Het komt weinig voor dat een speler dan al vertrekt! Maar, niets is onmogelijk in de voetbalwereld.

Tibbling tekende in november 2014 een contract voor vierenhalf seizoen bij FC Groningen, dat 1,3 miljoen euro voor hem betaalde aan Djurgårdens IF.

Op dit moment is Tibbling (met het Nationale elftal van Zweden) te gast in Tsjechië, waar het EK Onder 21 wordt gehouden. Zweden won gisteren overigens met 2-1 van Italië. Tibbling kwam niet in actie.

 

Reacties:
herman196020-06-2015 om 18:47

ik zal me wel onterecht een beetje bezorgt maken over de FC.

Maar zondag 28-6. is de eerste training en je hoort helemaal niets over nw spelers

of vertrekkende spelers.

Maar het zal wel weer goed komen,als ze maar niet overal te laat in komen straks

Zivkovic,Gacinoic komen niet, Chery ,Botteghin, en de Leeuw gaan ze wel of niet. en wat doet Rusnak???

Echt ik vraag me af..........zal wel moeten wachten,zal wel niet de enige die zo denkt.

20-06-2015 om 20:41

Over al die berichten: doe overal maar een kilo zout vanaf...en wat overblijft is : eerst saneren, mogelijk een of twee vertrekkende transfers en dan nog tegen de deadline aan vervangers vinden...  FC Groningen wordtb nu teveel overvleugeld met clubs die net iets betere contractvoorwaarden bieden en net iets meer geld voor tranfers toucheren en uitgeven.  Jammer dat ze niet in het gat kunnen springen wat Twente dit jaar openlaat...  Je zal zien dat die Twentenaren volgend jaar weer omhoog gaan met de begroting.

 

Iets in mij zegt dat de aansluiting van eigen jeugd/jong FC G spelers nu nog niet optimaal verloopt. Natuurlijk zijn er telkens talenten die aan de deur kloppen, maar de afwijzing/verhuur elders die na een half jaar bij de Groninger selectie voor hen dan meestal volgt is een grote teleurstelling.  Helemaal eerlijk is het niet gezien de jonge leeftijd, maar ik moet nog wel eens aan Nevland, Andersson, Granqvist en Stenman denken...toch maar pas geleden!

Hoekie20-06-2015 om 19:28

Tjibbling en rusnAk gaan echt niet weg. Zijn net een half jaar bij de fc. Chery probeert al ruim een jaar weg te komen. Zal nu wel weggaan maar niet voor een absurd laag bedrag als de AD noemt. Zit weinig beweging in de transfermarkt. Helaas afwachten dus. Gelukkig raken ze bij de fc niet in paniek. Groningen zit wat ruimer in het geld en juist nu moeten ze oppassen niet in de valkuil te stappen en te snel willen kopen. Op Femi toestanden zitten we niet te wachten.

 

 

 

 

 

20-06-2015 om 20:48

 Hoekie: ook dat is "mode" gelijk als een speler ergens in de basis staat wordt er permanent de aandacht op gevestigd...belachelijk idee natuurlijk dat Tibbling of Rusnák nu al weg zouden gaan...hoe bedenk je het na een half jaar... alsof ze in een hogere liga meteen meekunnen? nee dus. Tibbling loopt nog teveel en is verdedigend nog niet mannelijk genoeg, Rusnák heeft een neus voor zijn positie en de goal maar is erg afhankelijk van de aanvoer. Geen nood; ze zijn over 2 jaar beslist verder in hun spel...en dan kan de FC goed geld verdienen aan ze.   

herman196021-06-2015 om 01:12

hé kees als dat dan maar meer is dan die  3,5 milj zoals  voor chrey. Snap echt  niet dat dit bedrag niet laag is. Maar ja het zal allemaal wel zo zijn, maar het lijkt er op als men bij de FC heeft gespeelt dat men dan voor een appel,eitje weg kan.

Maar zal allemaal zo horen,maar denk niet dat Tibbeling en Rusnak hier nog 2 jaar spelen hoop alleen dat de er goed op verdienen.

Eigenlijk wel jammer dat de groep zo uitelkaar valt. Want denk dat als alles bij elkaar blijft we zeker mee kunnen spelen met de top  4 . Want we hadden een goede team deze seizoen.

21-06-2015 om 02:23

en dat, terwijl met nóg een goed seizoen (2015/16) het prestige/aanzien van de club verder verhoogd kan worden ( vgl PECZwolle) . Daar ben ik van overtuigd. Dat is minstens zo belangrijk als jeugdinternationals of goede statistieken van spelers...het gaat om het hele plaatje:  spelers, trainer, spectakel en doelpunten/rangschikking...Je kan niet blijven teren op Suarez-bij-Groningen en sinds Huistra zijn er toch veel gevestigde namen als Tadic, Kostic, Van Dijk, Granqvist en Stenman vertrokken die niet vergeten doen konden door de vervangers, al is Botteghin behoorlijk gegroeid zonder onwenselijk veel overtredingen   

Robba22-06-2015 om 08:46

Ik denk dat de FC wat rustig aan doet wat betreft het uitgeven van geld. Femi blijft nog altijd wel in het hoofd spoken van de FC. Voor hem was immers wel 3,3 miljoen betaald, dat (helaas) volledig is afgeschreven. Bij hem had ik wel het gevoel dat hij het kon, al viel zijn nonchalantheid ook vaak op. Jammer dat hij niet nog een kans om zich echt te laten zien heeft gekregen. Ik weet niet hoe de regels exact zijn qua salarissen met Afrikaanse spelers, maar naar mijn idee is Femi nog altijd de  duurste aankoop van de FC?

FC Twente deed jaren ook aardig wat betalen voor goede spelers, Twente krijgt nu de deksel op de neus aangezien de prestaties wat tegenvallen. Toch denk ik dat wij ook eens serieus met Ajax en Feyenoord moeten gaan concurreren. Ook deze ploegen hebben spelers opgesteld die echt niet onderdoen voor de spelers van de FC. Kom op man, de beuk erin !

Toch denk ik, dat we wel moeten zorgen dat we weer een tendem op links krijgen (doelen op het oogstrelend duo stenman-tadic) en dat we met Sankoh achterin ook wel een vertsterking er achterin bij krijgen. Hij is immers transfervrij, wil maar al te graag terug, maar ik vrees dat hij moet wachten tot Bottheghin weg gaat. Toch een deo Botthegin - Sankoh, zal denk ik staan als een huis.

De FC is een handelshuis. Goedkoop opkopen om vervolgens weer duur te verkopen. Toch wil ik er op wijzen dat je met té veel jonge jongens rond de 20 (Rusnak, Mahi, Hateboer, Tibbling ) prima talenten hebt voor over 2 jaar, maar deze in Europa, helemaal in uitduels, flink achter de feiten aan gaan lopen.

Al met al heb ik goede hoop op een overwintering. Wat is er nou mooier om in de winterperiode de FC op RTL 7 te kunnen kijken, dan elk jaar AZ, Feyenoord en Ajax dat weer niet door de CL komt.

Nijland, haal wat spelers die het al bewezen hebben. Talenten voor de doorverkoop hebben we immers al. Je moet spelers halen die er direct staan !

 

 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!