Terug

Deel deze pagina:

Slijngard en Nienhuis opgeroepen

Door 0 reacties

FC Groningen-spelers Donovan Slijngard en Leonard Nienhuis hebben een uitnodiging gekregen om voor Oranje te spelen. Doelman Nienhuis zal dienen in het equipe van Oranje onder-17. Huurling Slijngard bij Oranje onder-21.


Slijngard stond eerder net als Danny Holla op de reservelijst.Door het afhaken van de geblesseerd geraakte Henrico Drost (spelend voor Excelsior, huurling van SC Heerenveen) kwam Slijngard in beeld voor een plekje in Oranje. Slijngard moet zich morgen (woensdag)melden bijbondscoach Hans Schrijver.

Vrijdag spelen de jongens van onder-21 een oefenduel tegenhun Oekraïnse leeftijdsgenoten.De oefenwedstrijd, die in de Goffert te Nijmegen gespeeld wordt, geldt als voorbereiding op het Internationale Toernooi dat begin juni in Frankrijk wordt gespeeld. Oranje zal hier in poule B tegen Ghana, China en Portugal spelen.

Wat Nienhuis betreft wordt diteen week van de waarheid. Oranje onder-17 gaat vechten voor een plaats op het EK, wat begin mei van start gaat in België. Oranje moet deze week een laatste beslissende kwalificatieronde in Turkije spelen om zich te plaatsen.

Vandaag zal het team tegen Wales spelen. Donderdag is het Wit-Rusland en op zondag wacht Turkije. Enkel de groepswinnaar zal zich plaatsen voor het EK.

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!