Terug

Deel deze pagina:

Spelers FC twee dagen rust

Door 19 reacties

Maandag en dinsdag is de eerste selectie vrij. Hans Nijland heeft in samenspraak met Henk Veldmate en Pieter Huistra gekozen voor een andere insteek om de spelershoofden weer fris te krijgen. Vanaf woensdag begint de voorbereiding tegen FC Utrecht. Ook Hans Nijland onderkend dat de haalbaarheid van de play off's nog geen gelopen koers is en tevens dat de FC op zeven punten van een nacompetitie plek staat. De FC directeur heeft verder laten weten geen idee te hebben waarom het team momenteel niet in staat is de punten te pakken. Over de positie van trainer Huistra: "Ik koop daar niks voor. Het enige dat ik daarop zeg is dat we een technische staf hebben die hartstikke strijdbaar is. En dat geldt ook voor directie, management en de spelers."
 


Reacties:
dabeetle11-03-2012 om 16:41

Ongelooflijk dit. Straks besluit Nijland ook nog een bonus uit te keren als we de Play-offs halen door 16e te worden...

campesino11-03-2012 om 19:14

misschien hebben de spelers wel 2 dagen vrij, omdat de t.s de zaken op een rij wil zetten. ik mag toch aannemen dat een ontslag serieus overwogen wordt. en het is verstandig geen overhaaste beslissingen te nemen. ik heb ook liever geen nieuwe trainer maar het is duidelijk dat de fc sinds de winterstop de draad kwijt is en dat komt niet door blessures of schorsingen. die zijn er niet overdreven veel geweest.dat er geen evenwichtige selectie is, is ook duidelijk, naar eerder funcioneerde het met hetzelfde materiaal veel beter. huistra kan de spelers op een of andere manier niet meer motiveren en beter maken. er komt angst in de ploeg en niks lukt meer. en ik zie pieter de ommekeer niet brengen. hij geeft zelf ook aan het niet meer te weten. nu gooit hij het op geluk.maar goed laat hem nog maar een week blijven dan kan hij na verlies tegen utrcht alsnog weg, en heeft de nieuwe trainer een mooie wedstrijd (excelsior) om mee te beginnen en punten te pakken.

11-03-2012 om 20:18

En wie moet er, volgens jou dan de nieuwe trainer worden,Campesino? Doe eens een gooi!!!

Greatone11-03-2012 om 20:52

Ron Jans ?? :lol:

TomOkker12-03-2012 om 07:13

Pieter moet gewoon blijven, zeggen van hoe het volgens de 'kenners' niet moet weet ik nu wel. Maar ik heb hier nog nooit gelezen hoe het wel moet. Het is alleen maar op de man spelen en verder komt men niet. Het lijkt de PVV wel.

Milko12-03-2012 om 08:07

Wat een enorm kortzichtige reacties. Denken jullie nu echt dat een strafkamp helpt in deze periode. Groningen zit, net als PSV, in de hoek waar de klappen vallen. Maar ligt dat dan aan de techniche staf, de spelers, het bestuur? Natuurlijk hebben de supporters recht op prestaties maar denk je dat ze dat zelf ook niet willen neerzetten. Het vetrouwen op een goede afloop is er (nu) even niet. Groningen (lees; bestuur en technische staf) moet eens goed kijken naar de samenstelling van de selectie en voor volgende jaar de miljoenen van Tadic gaan steken in wat meer creatieve spelers. Bal (en gele kaarten) pakkers hebben we genoeg. Huistra weg? wat een totale onzin. Die man heeft, net als Rutten trouwens, uitstekende oefenstof. Beide vakmensen. Denk je nu echt dat een andere trainer er meer uit gaat halen? Dit seizoen wegstrepen en volgend jaar opnieuw beginnen. Bestuur spreek uit dat het een verloren jaar is (geen Europees voetbal) en kijk de komende wedstrijden waar de tekortkomingen liggen. Schrijf Pedersen, Femi, van der Laak, en twee van de controlerende middenvelders af en volgend jaar (met Wildschut, Duarte, Blind, Duplan) maken we twee sprongen vooruit.

campesino12-03-2012 om 09:39

zoals ik al eerder melde: jan van dijk om het seizoen af te maken (weet niet of hij beschikbaar is)of desnoods joop gal en voor volgend jaar koeman of blind of liever nog peter bosz (hoewel mijn absolute nummer 1 verbeek is)

campesino12-03-2012 om 09:42

schrijf een mening en tom okker schrijft het tegenovergestelde. als de meerderhedi zou zeggen, huistra moet blijven dan zou jouw reaktie zijn dat de kenners niet inzien dat het zo niet verder gaat. maar ik vind het wel leuk hoor.

campesino12-03-2012 om 09:45

ik heb liever dat huistra weggaat. maar als het bestuur dat uitspreekt en ze richten zich op volgens jaar en de zwakke punten worden inderdaad versterkt, dan kan ik het wel met je eens zijn milko.

TomOkker12-03-2012 om 11:45

schrijf een mening en tom okker schrijft het tegenovergestelde. als de meerderhedi zou zeggen, huistra moet blijven dan zou jouw reaktie zijn dat de kenners niet inzien dat het zo niet verder gaat. maar ik vind het wel leuk hoor.


Valt jouw mening onder de meerderheid?
Een mening hebben is goed maar je moet niet denken dat het de waarheid is. Want dan wordt het pas echt gevaarlijk.
Trouwens ik las net dat 51% vindt dat Rutten niet weg hoeft terwijl de media ons anders wil doen geloven. Zal wel weer de schuld zijn van Maurice de Hond. :lol:

TomOkker12-03-2012 om 11:52

ik heb liever dat huistra weggaat. maar als het bestuur dat uitspreekt en ze richten zich op volgens jaar en de zwakke punten worden inderdaad versterkt, dan kan ik het wel met je eens zijn milko.


Dat van Huistra weten we nu wel.
Maar om dit seizoen als verloren beschouwen daar denken VVV, NEC, NAC, ADO, Utrecht en Heracles heel anders over.
Maar wat ook een instelling zeg om zo te denken.

hermank196912-03-2012 om 13:15

Er spelen meer situaties!
1. Huistra riep vaak om een rechtsback, komt er niet.
2.Tadic gaat niet weg volgens Nijland en wat gebeurdt er, hij ligt alles wat los en vast zit!
3.Tadic wil zelf nu graag naar Twente.
4. Zijn ze de supporters niet iets verschuldigd dwz hard roepen maar niet nakomen!
Dus wie liegt nu wie voor? De TC toch! 5.Daarnaast kan Huistra idd de jongens niet dermate stimuleren! Kortom, de hele technische staf moet eens goed nadenken wat er in de toekomst moet gebeuren maar Pieter krijgt telkens de volle laag!
Dus moet de fc zich de vraag stellen.
1.Modderen we zo door en halen we weer transfer vrije afgedankte spelers op of gaan we voor kwaliteit?
2. Hoe kunnen we (Nijland/Veldmate en co) zo gefaald hebben.
3.Waarom verkopen/versterken we onze directe concurrent en maken we onszelf zwakker?
4.Waarom niet verkopen aan het buitenland om meer in het laadje te krijgen. Bedoel, 7,7 milj voor Tadic?

FCGmijnclub12-03-2012 om 17:24

Wildschut is een topper!

TomOkker13-03-2012 om 06:24

leek mij dus ook verstandig dat groningen in de zomer ging halen denk niet dat deze super duur is nu nog niet tenminste


Daar zou ik niet zo zeker van zijn zodra bekend is dat een club geld heeft zijn de betreffende spelers opeens ook meer waard. Maar ik ben nog niet overtuigd van de mans kwaliteiten althans de constante factor lijkt m.i. nog ver te zoeken.

14-03-2012 om 10:10

Volgens mij ben jij van de pot gerukt,Milko. Wildschut en Duarte, nou ja, dat zou kunnen. Maar een Duplan en Blind? Hoe kom je nou in godsnaam bij zulke spelers, die knakkers voegen helemaal niets toe aan FC Groningen. Duplan is bij Utreg "over the top" en die malloot van Blind zit bij 020 vastgeroest op de bank. Nee, dat zijn GEEN spelers voor de FCG.

degroninger14-03-2012 om 15:04

Als het aan mij ligt;
Uit Andersson, VD Laak, Van Loo, Ivens en Tadic
In Alberg, Kim, De Ruyter, Breukers en een opvolger voor Tadic, maar die komt neem ik aan niet uit de eredivisie. Als er geld over is kan Wildschut / Asare ook nog komen.

Volgens mij moet dit betaalbaar zijn, en heb je ook een leuk elftal staan;
Luciano
Breukers - Kappelhof - Van Dijk - Burnet
Alberg - Kieftenbeld - Enevoldsen
Jones - Texeira - Opvolger Tadic

Op de bank; De Ruyter, Hiariej, Kwakman, Johansson, Sparv, Bacuna, Pedersen, Femi, Kim, en Suk. Spelers als Bos, Keurntjes, Luis Pedro kunnen misschien ook vaker aansluiten bij 1e selectie.

degroninger14-03-2012 om 16:29

Groningen blijft een stap vooruit, ondanks een minder jaar. Daarnaast loopt zijn contract af en zal hij hier meer kunnen verdienen.

TomOkker14-03-2012 om 20:02

las een stukkie op het forum en vond dit filmpje over een speler uit chili dat ook gevolgd word door udinese.
kijk ff en laat ff weten wat jullie vinden.
http://www.youtube.com/watch?v=lRBMCnwHfKQ


Wat heb hieraan?

14-03-2012 om 21:35

nog ff iets las net op fcgonline dat nienhuis belangrijkste kandidaat is om 2de keeper te worden ligt dit aan mij of zijn ze gek geworden bij veendam laat hij ook niks zien.
lijkt me dat Cristopher Toselli Benjamín Ríos (geboren 15 juni 1988 in Antofagasta ) een Chileense voetbal keeper die speelt voor Chileense Primera División club Universidad Católica . een betere optie.
http://youtu.be/bDNIvjoK_nY
heeft trouwens ook het record van claudio taffarel afgepakt 484 minuten schoon doel en dat record is bij gesteld naar 492


Dat ligt niet alleen aan die keeper maar ook aan de achterste spelers, voor hem!!!!

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!