Terug

Deel deze pagina:

Staf steunt keeper Luciano

Door 4 reacties

In de papieren versie van de VI van vandaag wordt er door FC Groningen naar buiten gebracht dat er aan de kwaliteiten van de Brazilaan niet getwijfeld worden. Gelijk nade wedstrijd tegen Roda JC steunde Maaskant de goalie al. ´´Er zijn mensendie oeh gaan roepen bij een terugspeelbal richting doelmanLuciano (de Braziliaan ging niet vrijuit bij de 2-2, red.) helpt de ploeg niet. We moeten zo snel mogelijk met z'n allen weer op één lijn zien te komen. Ook met de supporters, want je merkt dat er nog angst in de ploeg sluipt zo nu en dan.´´

Henk Veldmategeeft hetvolgende aan in deVI: "Het klopt dat Luciano de laatste weken wat ongelukkig is. Toch is er intern geen enkele twijfel ober zijn kwaliteiten. Hij moet hard aan zichzelf werken en weer de oude Luciano worden. Toch moeten we ook niet overdrijven. Hij zag er een paar keer ongelukkig uit, maar hij had ook een paar fantastische reddingen." We weten wat Luciano kan, echter wil Bizot zijn kunsten ook gaan vertonen. Zondag zal Luciano tegen Feyenoord er moeten staan!!


Reacties:
FCGmijnclub05-10-2012 om 17:42

Wie moet er dan op doel? Bizot, prima gozer maar is minder ver - dan menigeen denkt.

En dat betreft presteren, Van PSV, Twente en Vitesse verliest vrijwel iedereen dit seizoen, tegen w2 hebben we absoluut twee punten laten liggen.

Maaskantje is zich bewust dat het voetbal nog veel te wensen overlaat, maar hij pakt nu wel punten. Ik stel voor dat we beter over een maand of twee de tussenbalans gaan opmaken.

Voor de goede orde, ik sta zeker niet achter alle keuzes van de trainer aangaande Kwakman in de basis, Kappelhof als LB en Bacuna als RB.

In mijn ogen moet je Magnasco als RB laten staan, centrum met van Dijk en Kappelhof en Johansson als LB.

Middenveld: Bacuna, Kieftenbeld of Femi, de Leeuw en Burnet. Met name [u]Burnet[/u] kan op de linkerkant [u]veel snelheid en voetbal toevoegen. [/u]

Aanval:Zeefuik en Texeira

En misschien moet de FC wel op zoek (tijdens de winterstop) naar een nieuwe keeper.

FCGmijnclub06-10-2012 om 04:51

Zo werkt het zeker!

06-10-2012 om 07:12

Laat Luciano eerst maar een serie gaan neerzetten met constant niveau. Ik ben altijd fan van geweest om zijn flair onder andere..

hij heeft de laatste tijd echte clown-streken uitgehaald.... Hij mocht blij zijn, dat onder andere De Leeuw zijn hagje gered heeft..

FCGmijnclub06-10-2012 om 12:31

Ik heb de afgelopen maanden diverse wedstrijden Bizot in aktie gezien zowel in de voorbereiding als bij de Beloften.

'k ben tot op heden nog niet enthousiast.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!