Terug

Deel deze pagina:

Steun Walk for Life 2012

Door 0 reacties

Nu even iets totaal anders! Vandaag, dinsdag 27 maart zijn er een aantal spelers van FC Groningen en SC Heerenveen op bezoek in het UMCG te Groningen, maar ook onze eigen Hans Nijland en oud-FC trainer Ron Jans zijn nauw betrokken bij sociaal maatschappelijke projecten. Eén van deze projecten is Walk for Life 2012.


Hieronder een doel, waarvoor een 21-jarige dame, die tot op de dag van vandaag, waarin ze midden in chemo-therapieen zit, nog de thuiswedstrijden van onze FC bezoekt, zich keihard inzet. Wat dan aangaat petje af!

Als één van onze fans zich zo inzet om er bij te kunnen zijn en ons vraagt om te helpen, om 2000 deelnemers voor de Walk for Life Groningen 2012 bij elkaar te helpen krijgen, vind ik, dat we ook onze maatschappelijke betrokkenheid mogen tonen. Vandaar onderstaand verhaal! Het is een totaal afwijkend verhaal van wat we normaliter plaatsen, maar toch! Ik zou een ieder willen vragen, geef je op!

Walk for Life Groningen 2012
De Stichting Walk for Life Groningen is een evenementenorganisatie die met haar evenement aandacht wil vestigen op jonge mensen die met kanker zijn geconfronteerd. Terwijl de aandacht meestal uitgaat naar ouderen of kinderen met kanker, willen zij zich inzetten voor de “middengroep” (18-30 jaar). De problematiek waar jongeren met kanker mee worden geconfronteerd, is in hun ogen zo ingrijpend dat zij met de Walk for Life Groningen hiervoor aandacht vragen.

De organisatie draait op o.a. veel vrijwilligers en sponsoren. Naast bekende Nederlanders als Erica Terpstra en Mart Smeets is ook Hans Nijland lid van het Comité van Aanbeveling en Ron Jans is één van de ambassadeurs van de stichting.

De dolle meiden zoeken actievelingen, donaties of sponsoren!!
21 april is er een Walk for Life in Groningen. Het lijkt ons geweldig om met een hele grote groep deel te nemen aan dit evenement om geld in te zamelen tegen kanker bij jong volwassenen! Om geld in te zamelen zijn wij op zoek naar mensen die willen hardlopen, wandelen of wheelen om het Paterswoldse meer in Groningen! Wij hebben een geweldige groep vriendinnen maar hoe meer zielen hoe meer vreugde!! Dus geef je op! Kan je niet mee lopen maar wil je wel graag geld doneren, dan kan dat ook!!Stort alles wat je kwijt wilt op bankrekening 5196.08.917 tnv Stichting Walk for Life Groningen

Geef je op via www.walkforlife.nl en loop mee voor dit goede doel!!!!!

En word lid van de facebooksite en maak ook je eigen vrienden weer lid.

Nog wat handige info
Datum: zaterdag 21 april
Minimaal inschrijfgeld: €10
Site: http://www.walkforlifegroningen.nl/

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!