Terug

Deel deze pagina:

Tadic donderdag inzetbaar na seponatie door aanklager

Door 2 reacties

Onze 22-jarige Servische vleugelflitser wordt niet gestraft na het incident met Heracles-speler Glynor Plet afgelopen zondag. De tuchtcomissie van de KNVB vond het bewijs niet overtuigend genoeg om hem te schorsen en zag zich dus genoodzaakt de zaak te seponeren, nadat maandag een vooronderzoek werd ingesteld tegen Tadic.


Afgelopen zondag, in het met 2-1 gewonnen duel tegen Heracles, waarmee de FC zich verzekerde van een plaats in de play-off finale, deelde Dusan Tadic een lichte stomp uit aan Heracles-spits Glynor Plet, nadat hij door diezelfde Plet geknepen werd. Diezelfde Plet vond het blijkbaar ook nodig om naar de grond te gaan alsof hij door een K1-fighter gevloerd werd.

Nu Tadic niet geschorst wordt, kan hij donderdag gewoon aantreden in het Kyocera-stadion, waar hij de Hagenezen een flink poepie moet laten ruiken. En als hij net zo speelt als tegen Heracles moet dat zeker lukken!

Reacties:
Magician24-05-2011 om 13:28

Beter!! En niet meer dan terecht ook. Dit kan zomaar eens het verschil betekenen in de confrontatie tegen ADO.

Don Chaot24-05-2011 om 13:44

Gelukkig wordt matennaaierij niet beloond!!!! :woohoo: We hebben tijdens de twee wedstrijden al genoeg ellende meegemaakt.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!