Terug

Deel deze pagina:

Trainingsverslag dinsdag 29 juli

Door Rosier 2 reacties

Vanochtend waren we aanwezig op de training in Haren. Zondag speelt FC Groningen in Amsterdam om de Johan Cruijff-schaal. De FC heeft speciale ballen aangeschaft waarmee de wedstrijd wordt gespeeld. De weersomstandigheden waren niet optimaal. Rond 12 uur kwam de regen met bakken uit de hemel vallen. Ondanks dat werd er scherp getraind.

Aanwezig in Haren: Padt, Van der Lei, Tamata, Kappelhof, Botteghin, Lindgren, Hiariej, Tibbling, Rusnák, De Leeuw, Linssen, Antonia. De 9 spelers die gisteren met de beloften meevoetbalden, waren afwezig. Het gaat hier om; Van der Vlag, Hateboer, Payne, Van der Laan, Burnet, Bacuna, Van Nieff, Hoesen en Mahi.

De training begon met een warming-up onder leiding van Robbert de Groot. Er werden spelletjes gespeeld waarbij veel werd gelachen. Daarna pass- en trapoefeningen onder leiding van Marcel Groninger. Na die oefeningen een positiespel waarbij de nadruk lag op de bal 1 keer raken. Het ging de spelers goed af.

Na een korte drinkpauze volgde een schietoefening. De nieuwe aanwinst Bryan Linssen met vaste kracht Tom Hiariej, lagen op schot. Bij deze oefening sloot Glenn Bijl zich aan bij de groep.

De training werd afgesloten met een partijvorm op een klein veld 

Reacties:
28-07-2015 om 14:42

De Leeuw in de basis tegen PSV..(?). Hoesen nog in onderhandeling (met RODA )??

Marco28-07-2015 om 22:06

Passing game is belangrijk. 

Heb verder de idruk dat individuele spelers en het team als geheel weinig beter worden gemaakt.

Laat de technische staf wat DVD tjes kijken van de FC en tegenstanders van de afgelopen tijd. Analyseren wat er beter kan, en wat andere elftallen situaties oplossen.

Een jaar geleden won Groningen op 31 aug van Ajax. Het seizoen was al geslaagd. Tot de rust was het veldspel van 020 erg verzorgd en goed. Zulke patronen zou vd Looi er eindeloos er in moeten gaan slijpen. Corners van Vitesse zijn gevaarlijk. De verdediging de Ronald Koeman neer zetten bij Feijenoord. De keer dat we werden weggespeeld door AZ van Adriaanse. Kan Groningen echt voordeel meedoen.

Verder in opmaat naar zondag de spelers iedere dag beelden te laten zien van mooie overwinngen. Ajax thuis, PSV uit 2014 etc. Hoop dat het elftal zondag geen slappe voorbereidingsinstelling heeft, maar vol voor de prijs gaat, zoals in het verleden ook Fc Utrecht en Zwolle hebben gedaan. 

 

 

 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!