Terug

Deel deze pagina:

Trainingsverslag dinsdag 4 augustus

Door Rosier 1 reactie

Ook vanochtend waren we aanwezig op het regenachtige Corpus den Hoorn. We zagen de eerste selectie (spelers die speelden tegen PSV) rustig en ontspannen trainen. Jong FC Groningen speelde de hele training een oefenwedstrijd tegen de FC Groningen niet-basis. 

De FC Groningen niet-basis speelde met de volgende spelers: Van der Vlag, Burnet, Van der Laan, Kappelhof, Bijl, Bacuna, Van Nieff, Drost, Mahi, Idrissi, Hoesen. De spelers die tegen PSV speelden, deden rustig een pass- en trapoefening. Daarna volgde een positiespelletje onder leiding van Marcel Groninger. Sierd van der Berg trainde Sergio Padt en Stefan van der Lei. Peter van der Vlag liet één doelpunt door. Robbert de Vos schoof de bal in de eerste helft langs de 37-jarige. De eerste selectie sloot af met een partij.

Er waren veel jeugdteams aan het trainen en veel teams sloten af door een paar rondjes om het complex te hardlopen. Hans Nijland kwam ook nog een kijkje nemen. De algemeen directeur van FC Groningen zei (met een knipoog) tegen Henk Hagenauw (verzorger): pak ze aan hè, Henk! Nijland is trots op het nieuwe complex waar de trots van het noorden speelt: "we hebben het hier goed voor elkaar hè" meldde hij tegenover Boerenmacht. 

Reacties:
herman196005-08-2015 om 14:35

He hallo ,er wordt nog gezocht naar een spits. Cas Peters is Vrij dus halen die jong.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!