Terug

Deel deze pagina:

Veld Euroborg verrassend slecht beoordeeld

Door 2 reacties

De grasmat in de Euroborg is niet bepaald geliefd bij onze tegenstanders, blijkt uit de tussenstand van de zogenaamde veldencompetitie. Na iedere wedstrijd geeft de aanvoerder van de uitspelende ploeg een cijfer over het veld waarop ze gespeeld hebben en aan de hand daarvan wordt een stand bijgehouden. In de tussenstand bezet Feyenoord wederom de eerste plaats, gevolgd door Twente. FC Groningen is gek genoeg terug te vinden op plaats 17 en houdt alleen Excelsior onder zich. Zelfs het kunstgrasveld van Heracles wordt beter beoordeeld dan het laken van de FC. Een erg opmerkelijke tussenstand dus, want het veld ziet er de laatste 1,5 jaar, na de modderpoel waarin Groningen verloor van Feyenoord, toch uitstekend uit vanaf de tribunes.


Natuurlijk kan het ook een wraak-actie zijn van alle aanvoerders, aangezien de meeste ploegen niet heel blij van het veld afstappen na negentig minuten. Dan kunnen we alleen maar trots zijn op deze notering. Maar desondanks is het wel iets om naar te kijken, wat mankeert er volgens de spelers dan precies aan het veld. Afgelopen weekend zagen we bij Vitesse - PSV de ene na de andere speler onderuit glijden, dingen die we in de Euroborg toch niet zo vaak zien gebeuren, maar toch is het veld van de Gelredome terug te vinden op een gedeelde negende plaats.

De volledige tussenstand:
1. Feyenoord 2. FC Twente 3. Ajax, sc Heerenveen, PSV 6. AZ, NEC 8. FC Utrecht 9. ADO Den Haag, Vitesse 11. NAC Breda 12. RKC Waalwijk 13. VVV-Venlo, Roda JC 15. De Graafschap 16. Heracles Almelo 17. FC Groningen 18. Excelsior.

Reacties:
TomOkker28-10-2011 om 15:10

Wat een flauwekul. Groningen staat sowieso 15e want de 'velden' van Excelsior en Heracles mogen geheel niet meegenomen worden in de beoordeling. Dat is appels met peren vergelijken.


Volgens mij bedoel je 16e. Het zij je vergeven

29-10-2011 om 12:52

Het valt natuurlijk ook niet mee als je uit speelt in de Euroborg op een prima veld en dan terug moet naar huis en dan thuis moet spelen in een snelkookpan of erger, een plastic veld. Kan me dan de frustratie wel voorstellen en dat je dan een negatief oordeel velt. Maar raar blijft het!!!

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!