Terug

Deel deze pagina:

Verkoop seizoenkaarten 2016/2017 is weer begonnen

Door Redactie 8 reacties

Met ingang van vandaag (zondag 3 april) is de groen-witte seizoenkaartcampagne van start gegaan bericht de clubsite. Vaste kaarthouders met een e-mailadres zijn inmiddels digitaal op de hoogte gebracht. De rest krijgt eerdaags het aanbod per post. Tevens is er de keuze, om aan te geven of men liever op een andere plek wil zitten. Mochten er supporters zijn die meerdere kaarten willen bestellen kan dit geregeld worden via http://mijn.fcgroningen.nl. FC Groningen zal ook dit jaar een aantal vroegboekers belonen. Hoe eerder men verlengd, des te groter de kans op een prijs. Te denken valt aan een foto van u met de selectie, of thuis te worden opgehaald met de spelersbus, of samen lunchen met de selectie en 50 consumptiemunten.

Onze aanbeveling als fansite van onze trots van het noorden, verlengen die handel!

Reacties:
04-04-2016 om 00:26

een aansprekende nieuwe ervaren (top)-speler erbij halen voor de aanval liefst... en al gesuggereerd... door Faber mee te nemen van NEC, kan de seizoenkaartenverkoop een boost geven van 500 erbij  ...(en ideale schoonzoon Robben die bij FCG in 2017/18 gaat aftrainen schhelt nog eens 1000)

campesino04-04-2016 om 11:41

de eerste die faber mee zou nemen, komt alvast niet. van eijden naar az.

ronald197604-04-2016 om 06:03

haha robben gaat echt nooit voor fcgroningen spelen die gaat naar psv. Geld is belangrijker dan clubliefde

campesino04-04-2016 om 11:47

het zou ook heel dom zijn van robben om naar groningen te komen. stel dat hij gisteren bij groningen speelde. het zou toch aandoenlijk zijn geweest om robben op eigen helft de hele wedstrijd achter een stel middelmatige hagenezen aan te zien lopen.

Als hij al terug zou gaan naar nederland, wat ik al helemaal niet zou doen, dan kan hij inderdaad beter naar psv.

 

ronald197604-04-2016 om 11:54

rens naar az vissen we mooi achter het net

Rob197004-04-2016 om 13:05

Dat geeft wel even aan hoe de FC er op staat, als hij niet op veilige basis meegaat met zijn huidige trainer, kan betekenen dat hij Groningen niet ziet zitten als positieve verbetering. Financieel kunnen we misschien ook wel niet meekomen met AZ. Toen Faber bekend maakte om naar Groningen te komen, gaf van Eijden nog aan dat het nog niet aan de orde was om nu al naar volgende jaar te kijken, maar heeft zich wel om zich heen gekeken. 

04-04-2016 om 12:25

Ze mogen wel haast maken met het vastleggen van Dumfries en van Drongelen

harley04-04-2016 om 20:05

Ha ha ha...tja..ff denken..je bent Dumfries..PSV wil je..Engelse clubs willen je..ehhhhhhh

 

en straks zeggen dat De TS niet genoeg heeft doorgepakt?

hertopwil04-04-2016 om 13:11

Pfff ja dat mag je wel stellen FCG, ze mogen echt wel haast maken.Zie der nog van komen dat we traks weer een elftal hebben met veel jonge onervaren spelers.Spelers uit de jupiler League, die niets toevoegen aan onze FC. Het echt verwacht dat het bestuur adequaat zou reageren op de komst van v.d.Eijden. Nou ja zullen we het weer moeten doen mer Reijnen 

En als je dan nagaat dat Lindgren;de Leeuw dat deze 2 sterk houders ook nog weg gaan. En wat doet Burnet!

Ik hoop toch echt dat ze een paar goede spelers er bij halen,anders denk ik dat Faber ook weer snel is vertrokken.

Dus meneer Nijland ga nu eens adequaart optreden. Haal versterking op voor de Fans, anders kost je dat weer veel lege plekken in de Euroborg

Ronnie 04-04-2016 om 19:02

Je hebt ook van die figuren die een 5 jaarsseizoen kaart hebben. Ben je mooi mee. Of ben je dan gewoon een echte supporter in goede en slechte tijden? Ik bn er trots op dat ik een kaart voor volgend jaar heb! Ook doen mensen, we hebben alle steun nodig

harley04-04-2016 om 20:09

De scorebordsupporters en zij met een kortetermijn visie vallen af. Die komen alleen als het goed gaat...lekker meedelen in het succes..moet iedereen zelf wete.

tot volgend jaar iig.

04-04-2016 om 19:27

De overwinning op ADO was nog geen uur oud of de mail voor verlenging kwam al binnen. En enkele tijd later de tweede. IJzer smeden als het heet is noemen ze dat. Is vast over nagedacht. Wat me na snelle lezing van de digitale brochure opvalt is dat ons dit keer gèèn spektakel en acties voor de goal worden beloofd. Dat vind ik realistische insteek en een hele verbetering.

brummie05-04-2016 om 10:28

Iedereen maakt zelf een afweging of hij/zij zijn kaart verlengd. Het is geen spectaculair jaar, zeker niet. Maar dat is het eredivisie breed ook niet. Er zijn vrijwel geen onderscheidende teams meer. Type spelers zoals bijv.  Tadic en Ruiz slaan tegenwoordig de eredivisie over en maken transfers naar reeds grotere competities. 

Er zijn ook nog maar weinig aanvallend ingestelde ploegen. Ploegen zoals Ajax en Vitesse komen behoudend naar de Euroborg en creeeren weinig kansen. Dat iedereen van iedereen kan winnen maakt de competitie spannend, maar ik zie persoonlijk maar weinig echt ingespeelde ploegen. Alle subtoppers presteren wisselvallig zoals Utrecht, Az, Heereneveen.

Ik hoef geen keuze te maken ivm verlengen seizoenkaart. Heb er nooit over nagedacht om niet te verlengen, en nu ik een 5 jaar jaar kaart heb, hoef ik helemaal niets meer te regelen. Dat er mensen zijn die afhaken, begrijp ik wel. Dat kan aan de FC liggen, of aan het veranderen van je eigen interesses of wellicht een heel andere reden. Maar uiteindelijk gaat het erom, wie er straks wel in het stadion zitten en niet om de lege stoeltjes. 

 

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!