Terug

Deel deze pagina:

Viertal spelers opgeroepen voor nationale teams

Door 0 reacties

Glen Salmon, Ramus Lindgren, Arnold Kruiswijk en Danny Holla zijn opgeroepen voor de nationale selecties van hun land. Of ze ook daadwerkelijk kunnen spelen is nog de vraag, alleen Lindgren en Holla zijn fit.


Glen Salmon is op geroepen voor Zuid-Afrika dat een kwalificatieduel op 7oktober van de African Nations Cup 2008 tegen Zambia zal spelen. Rasmus Lindgren zal met Jong Zweden aantreden tegen Jong Servië de play-offs om deelname aan het EK onder-21 in Nederland te bemachtigen het eerste duel word gespeeld op 7 oktober.

Arnold Kruiswijk en Danny Holla zijn voor het Nederlandse team opgeroepen. Kruiswijk voor Jong Oranje dat 10 oktober het opneemt tegen Jong Denemarken ter voorbereiding op het EK in eigen land. Het duel word gespeeld in Enschede. Het is echter wel de voorselectie waarvoor Arnold is geselecteerd en aangezien hij nou geblesseerd is, is het te hopen dat hij kan spelen.
Danny Holla is door bondscoach Hans Schrijver van Oranje onder-21 opgeroepen voor de oefenwedstrijd tegen Jong Oranje dat gespeeld zal worden op vrijdag 6 oktober in Doorwerth.
Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!