Terug

Deel deze pagina:

Zondag 24 juni, 1e training Trots van het Noorden

Door 1 reactie

Vandaag, zondag 24 juni zal vanaf 14:30 uur de eerste training gaan beginnen.Aan de Scharlakenlaan 26 in Haren wordt het seizoen geopend door de FC. Detrainingzal - anders danvoorgaande jaren - gericht zijn op de aanhang van de Trots van het Noorden. Er zal onder andereneen spelerspresentatie worden gegevendoor trainer Robert Maaskant. Er zijn meerdere FC-stands aanwezig en ook is er gelegenheid om een drankje te doen. Kortom, de ideale omstandigheden voor een mooie opening van een nieuw seizoen! Kom ook!


De training zal worden gehouden op het hoofdveld van VV Haren. De toegang tot dit spektakel is gratis. De training zal in teken staan van de supporters, een ontspannen sfeer, muziek en meerdere stands. Zondag 24 juni, een dag om vrij te houden in je agenda! Kom allen naar VV Haren om onze trots weer voor het eerst aan het werk te zien.

Het weer is op dit moment niet best, we hopen uiteraard dat het gaat opklaren. De media zal in grote getallen aanwezig zijn. Onder andere de Telegraaf, VI Oranje, TV/Radio Noord zullen de training gaan verslaan.

Reacties:
Don Chaot20-06-2012 om 11:21

Een soort open dag maar dan aans!! :P
Een goeie manier om de twijfelende supporter over de streep te trekken...
Hansie heeft natuurlijk met zijn aankopen en hopelijk nog meer verkopen een goeie zet gemaakt. Het kan alleen maar beter gaan met de FCG. :roll:

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!