Ook Jong FC wint van Heracles Almelo

Door Klaas Willemsen 0 reacties

Vanavond (23/1) heeft het Beloftenteam met 1-3 gewonnen van Heracles Almelo. De wedstrijd toonde overeenkomsten met die van gisteren. In de eerste helft hadden de Almeloërs opnieuw het betere van het spel en kwamen halverwege de eerste helft verdiend op 1-0. Na de pauze trok de FC de wedstrijd naar zich toe. Hyun-Jun Suk die na de pauze zijn opwachting maakte, scoorde de gelijkmaker en maakte tijdens de wedstrijd een gedreven indruk. Na ongeveer een uur spelen scoorde Ter Horst namens de gastheren een eigen doelpunt 1-2. Atilay Batbay gooide in de slotfase het duel definitief in het slot 1-3. Koen van de Laak kwam 70 minuten in actie. FC Groningen is samen met Heracles Almelo en PSV terug te vinden op een gedeelde tweede plaats, 14 wedstrijden gespeeld 25 punten. Volgende week maandag spelen de Beloften thuis tegen Vitesse/AGOVV.