Beloften winnen bij HHC Hardenberg

Door Klaas Willemsen 0 reacties

De Beloften hebben vanavond de vriendschappelijke wedstrijd uit tegen HHC Hardenberg gewonnen met 0-1. Als de brandweer ging jong FC de wedstrijd in en dit resulteerde na ruim tien minuten in een verdiende 0-1 voorsprong. Tim Keurntjes bleek (achteraf) de matchwinnaar. De gasten ontplooiden voor de rust de ene na de andere aanval, de Hardenbergers konden alleen maar tegenhouden. FC had de pech dat het na een half uur niet op 0-2 stond, Keurntjes trof de paal. De eerste kans voor de gastheren was op slag van rust. Er werd over geschoten. Na de pauze werden de Topklasser sterker en hadden zij de eerste tien minuten het betere van het spel. De eindpass ontbrak. De bijna gelijkmaker viel uit een hoekschop maar werd tegen de lat gekopt. Na een uur spelen kreeg jong FC de wedstrijd weer beter onder controle en werd de doelman van de oranjehemden af en toe nog even flink aan het werk gezet.