Beloften verliezen met 3-2 van Jong Utrecht

Door Klaas Willemsen 0 reacties

De wedstrijd was koud twee minuten op gang en doelman Bizot kon de bal uit het net vissen. Aanvaller van Kippersluis schoot de bal strak in het doel, een mooie aanval over meerdere schijven ging hieraan vooraf. Jong FC kreeg daarna drie prachtkansen en zoals een oude voetbalwet ons leert, als jij je kansen niet afmaakt, wordt je afgemaakt. Zodoende kwamen de Domstedelingen binnen acht minuten op fortuinlijk op 2-0, Spits De Kogel was de gevierde man. De strijd ontbrandde nog feller en het duel zou daarna op en neer gaan golven. Paco van Moorsel wist vlak voor de rust wat terug te doen. Hij bracht de stand met een mooie gebogen bal op 2-1. Na de onderbreking kwam Utrecht (nota bene - weer binnen twee minuten) op 3-1. Scheepers liet Bizot kansloos met een harde knal in de verre hoek. Na dit doelpunt zou onze Jonge Trots de wedstrijd gaan domineren en geen kansen meer weggeven. Henk Bos wist na ruim een uur op fraaie wijze de score te verkleinen naar 3-2, hij schoot op het doel vanaf de achterlijn. Ondanks verwoede pogingen van Jong FC om daarna op gelijke hoogte te komen kwam er geen verandering meer in deze stand. Zodoende staat Jong Utrecht nu op de eerste plaats, een plaats waar de ploeg van Dick Lukkien na vanavond hadkunnen staan. Op dinsdag 20 november spelen de Beloften thuis tegen Jong NEC/FC OSS.