Terug

Deel deze pagina:

Jong RKC Waalwijk – Jong FC eindigt in 1-1

Door Klaas Willemsen 0 reacties

Onze Beloften hebben vanavond gelijk gespeeld tegen Jong RKC Waalwijk. Na ruim een half uur opende Kostic de score op aangeven van Schet. Een kwartier na de pauze trok Zeldenrust de stand gelijk, 1-1 uit een voorzet van Anderson.

De beste mogelijkheden tijdens de het eerste half uur waren voor de blauwgelen vernamen wij via twitterkanaal van de blauwgelen. Zo was aanvaller Zeldenrust dichtbij om de score te openen. RKC er Van Beers verraste bijna zijn eigen doelman. Uit het niets zou Kostic na een half uur de 0-1 tegen het net knallen op aangeven van Schet. RKC zou snel daarna bijna op 1-1 komen, maar de inzet van Zeldenrust werd van de lijn gehaald.

Kort na de pauze zou Kostic nog een aardige kans krijgen , hij raakte de bal verkeerd. Binnen het uur werd het toch 1-1, Zeldenrust scoorde op aangeven van Anderson. Volgens de clubsite van de Waalwijkers ging de wedstrijd daarna als een nachtkaars uit. Beide coaches pasten nog een aantal wissels toe maar in de stand kwam geen verandering meer. Door de 2-0 winst van Jong Ajax met 0-2 bij Heerenveen en Jong Heracles dat huishield bij Vitesse/AGOVV 1-5, zijn onze Beloften terug te vinden op een vierde plaats. Aanstaande maandag speelt het om 14.00 uur op Corpus de thuiswedstrijd tegen Jong PSV.

Opstelling Jong FC :

Potveer, Batbay, Letchert (46 Pedro) Kappelhof, Johansson, Benmoussa, Van Nieff, Boutzamar, (83 Hateboer) Schet, Christovao, M’Futila, Kostic (88.Gazarjan).

Reacties:
U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!