Terug

Deel deze pagina:

Virgil van Dijk niet mee naar EK in Israël. Marco Bizot wel / update vrijdagavond 17 mei

Door Klaas Willemsen 6 reacties

Virgil van Dijk kan na de play offs met vakantie. Bondscoach Cor Pot geeft de voorkeur aan A- Internationals die vanwege hun leeftijd ook nog mee mogen bericht RTV Noord.

Diverse clubs hebben interesse in Van Dijk waaronder nu ook PSV die hem de afgelopen zondag in de thuiswedstrijd tegen Ajax hebben bekeken.

Update vrijdagavond 17 mei, Jan Mennega (DvhN) twittert dat Virgil van Dijk voor PSV een tweede keus is achter Mike van der Hoorn.

Goalie Marco Bizot is door de bondscoach wel opgeroepen om mee te gaan naar het EK. Bizot maakt een keurige ontwikkeling door en dit is dan ook een beloning voor zijn goede seizoen. Zeefuik en Bacuna zitten net als Van Dijk ook niet bij de selectie. Cor Pot geeft de voorkeur aan spelers met meer ''ervaring'' .

Reacties:
17-05-2013 om 06:21

logisch!virg speelt ook niet top de laatste tijd.

Marco17-05-2013 om 07:35

Ik geef de voorkeur aan een bondscoach voor jong Oranje die ook bondcoach is geweest van het grote oranje. Enkel verkoop voor de hoofdprijs, 6 miljoen. Hij is de enigste verdediger in de competitie die in twee wedstrijden zowel Altidore als Bony totaal uit de wedstrijd heeft gespeeld. (Bony moet al 13 miljoen kosten). In het internationaal voetbal gaat enorm veel geld om. In Duitsland en Engeland is 6 miljoen een mini uitgave. Deelnemers aan de champions league krijgen ook nog 12 miljoen of meer gestort komende zomer. Frank de Boer vindt Van Dijk ook een interessante speler, dan hebben ze daar echt een koopje aan. enkel verhuur aan PSV met optie tot koop voor 6 miljoen. De nummer 7 en 17 ligt zo dicht bijelkaar dat Groningen echt moet kunnen investeren om volgend jaar niet uit tegen de Graafschap te hoeven ipv de play-ofss. Nu we in cat 1 zitten is er geen reden om Van Dijk nog even hier te houden.

Milko17-05-2013 om 08:21

Denk inderdaad dat het een goede voetballer is maar 6 miljoen??? Hij maakt de laatste tijd dezelfde fouten als die hopeloze Marcelo van PSV. Let maar eens goed op de tegendoelpunten van de FC

Greatone17-05-2013 om 08:59

Volgens mij zitten wij toch echt in de veilige cat 3 @ Marco????

18-05-2013 om 04:57

maar ook vd hoorn maakt fouten,vind virg in potentie een veel betere voetballer!voetbalt zo makkelijk... maar is nog jong en heeft nu een iets mindere periode,kan toch...

FCGmijnclub18-05-2013 om 05:45

Kortom, laat van Dijk hier maar mooi blijven;)

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!