Terug

Deel deze pagina:

Nieuwe poll staat weer open

Door Klaas Willemsen 2 reacties

Sinds gisteravond staat onze nieuwe poll weer open. De vraag voor het aankomend seizoen is of we meer spektakel gaan krijgen in de Borg met nog meer punten, meer spektakel met minder punten, of geen spektakel met minder punten - dan het afgelopen seizoen. We zijn erg benieuwd naar jullie mening. Het stemmen is voor alle leden en lezers volledig anoniem. Over een week sluit de poll en schrijven we in het kort een artikel n.a.v. jullie stem / bevindingen.

Reacties:
bert23-07-2013 om 12:07

het kan alle kanten op gaan.vorig jaar werden we 7e met voetbal wat niet om aan te zien was.dat jaar ervoor 14e met hetzelfde vertoonde spel.het kan gelukkig niet veel slechter, we hebben veel nieuwe spelers, hopen dat het een team word! Maar ik ben positief, had nog graag een spits gezien, maar we gaan het zien, afwachten wat het wordt.

Marco23-07-2013 om 21:10

De 6 boven ons zijn stukken beter, AZ eindigt boven Groningen. H'veen, Nec en Groningen ligt vrij close. Zwolle kan een verrassing worden. Meer spektakel met nog minder punten. Afgelopen seizoen vaak geluk gehad (AZ uit etc.) De oudere spelers is veel middelmaat, dus de groei moet komen van de jongere jongens: Bizot, Magnasco, Ekong, Wijanaldum, Adorjan en Kostic. Al die spelers hebben zeker nog een half jaar tot een jaar nodig voordat het sterkhouders kunnen worden. Hoe er in Duitsland is verdedigd was kinderlijk. Verder geen spelpatronen te zien. Dat doen Nec en Heracles echt beter. Denk dat dit seizoen veel afhangt van: De Leeuw, Tex en Kirm. Als die elkaar makkelijk vinden is play-offs haalbaar.

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!