Terug

Deel deze pagina:

Poll spelersbus groot succes: club gaat met Essent in gesprek

Door Klaas Willemsen 2 reacties

De opgezette poll over de uitstraling van de spelersbus van FC Groningen mag een daverend succes worden genoemd! Niet alleen is er inmiddels bijna 2000 keer gestemd, zaterdagmiddag bleek tijdens de uitzending van FCG Radio dat FC Groningen de poll nauwlettend in de gaten heeft gehouden. De cijfers zijn duidelijk, bijna 90% van de stemmers vindt dat de bus niet de uitstraling heeft die hoort bij een spelersbus. Het is Wouter Pauwels (FCG Radio) gelukt om live in de uitzending te bellen met Robbert Klaver, commercieel directeur van FC Groningen.

Hij roept de supporters van FC Groningen op om zelf een ontwerp voor een nieuwe spelersbus te maken en op te sturen. De club vindt het belangrijk dat de supporters trots zijn op de bus waarmee de spelers naar de uitwedstrijden reizen. Robbert Klaver gaf tevens aan al zondag voor de wedstrijd tegen FC Utrecht met een delegatie van Essent en marketingbureau Trefpunt rond de tafel te gaan zitten om over een vernieuwing van het uiterlijk van de spelersbus te gaan praten. De via social media reeds verspreide ontwerpen van supporters heeft Klaver al uitgeprint om aan zijn gesprekspartners te tonen. Meer ontwerpen zijn van harte welkom. Naast het gesprek met Essent, zal FC Groningen ook het gesprek met Drenthe Tours moeten zoeken. Zij zijn middels een samenwerkingsverband de partner van de Trots van het Noorden waar het gaat om het vervoer van zowel spelers als ook supporters. Uiteindelijk is Drenthe Tours de eigenaar van de spelersbus die voor verschillende activiteiten door FC Groningen wordt gehuurd. Bron: Nars Broekhart

Reacties:
FCGmijnclub11-08-2013 om 19:59

Ik ben heel benieuwd wat het definitieve ontwerp gaat worden. Top dat 90% het eens is dat de bus wat meer uitstraling kan gebruiken en dat onze FC hier niet onwelwillend tegenover staat.:thumbsup:

recrets11-08-2013 om 20:40

Hoop dat het komende weken rond komt....

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!