Terug

Deel deze pagina:

Nieuwe Poll - Timo Letschert

Door Redactie 12 reacties

We zijn nu zes speelronden verder. Timo Letschert startte vijf keer in de basis. De centrale verdediger werd tijdens het uitduel tegen Go Ahead Eagles met twee keer geel van het veld gestuurd en mocht de thuiswedstrijd tegen Ajax vanaf de tribune toekijken. Vandaag was het na tien minuten direct rood. Het voert te ver om de schuld van het verlies tegen onze westerburen op Letschert’s conto te schrijven. Maar met twee keer rood op zak in vijf wedstrijden, doe je iets niet goed en loop je het risico de schijn tegen je te krijgen. De vraag luidt: Is het verstandig, wanneer Letschert binnenkort zijn nieuwe schorsing heeft uitgezeten, hem opnieuw een basisplek te geven?

1) ja

2) nee

3) geen mening

Reacties:
433Groningen15-09-2013 om 18:55

Nee, vind het een te agressieve speler

15-09-2013 om 19:29

De eerste tien wedstrijden niet meer in de basis.Laat hem eerst maar eens tot bezinning komen bij de beloften.Misschien dat hij na de winterstop zoveel is afgekoeld dat het dan het proberen weer waard is. Nu absoluut niet.:(u

Martin15-09-2013 om 19:58

Was vandaag een echte derby! Hadden moeten profiteren van het gemakzucht van Heerenveen! Ook na de rode kaart bij Groningen wisten ze er niets mee te doen! Persoonlijk vind ik Letschert een goede verdediger, maar met actie's als die van vandaag, help je onze club niet! Misschien dat v.d. Looi hem even stevig aan de tand moet voelen.. En het eens gaan proberen met Ekong, of Magnasco vanaf de start, Kappelhof, Botteghin en Wijnaldum! Trouwens...vind dat Botteghin beter gaat spelen, vandaag ook weer! :clap: Begint z'n draai te vinden, zo lijkt het.. Gevochten hebben ze, maar was uiteindelijk een schrale troost..:(

FCGmijnclub15-09-2013 om 21:17

Letschert heeft "de mazzel" dat Nick Bakker lang uit de roulatie is..... Ook het afgelopen seizoen bij de Beloften zag je vaak risicovolle slidingen van Timo waarbij hij letterlijk, (net zoals in deze wedstrijd) onder zijn tegenstander door gleed. Regelmatig bleef de directe tegenstander dan wel op de been, waarna de weg open lag richting ons doel...... ook thuis tegen Utrecht liep dit maar net goed af. Persoonlijk ben ik van mening dat Letschert een prima jongen is en (vandaag) voor de bal ging. Echter ik heb nog steeds niet meegekregen waarom hij de laatste maanden qua spel, zo opgehemeld is en een basisplaats heeft. Hij is m.i. nog veel te onbesuisd en neemt veel te veel risico in zijn slidingen met alle gevolgen weer van dien. Wat mij betreft de hoogste tijd om Ekong maar eens een paar wedstrijden te gunnen. Kappelhof in het centrum ook prima, Magnasco rechtsback? Aanvallend is Magnas top maar verdedigend laat hij op cruciale momenten nog steeds te grote steken vallen.

jvantilt15-09-2013 om 21:25

De analyse van Wim Masker was weer correct; Lindgren en Kieftenbeld zijn geen verdedigende middenvelders en terecht dat van Looi verantwoordelijk is voor deze tactische blunder om hen te laten staan.. Maar goed; de kwaliteit van een aantal spelers laat te wensen over en de nadrukkelijke overtuigende wil van de spelers uis te weinig aanwezig.

bertje15-09-2013 om 21:53

Letchert zet veel te snel en te vaak een sliding in met alle risico's van dien.Wel goede voetballer maar voorlopig maar naar de beloften om bij te leren. Kieftenbeld en Lindgren eruit en Femi terug.Is in zijn eentje beter dan die twee bij elkaar.

Milko16-09-2013 om 10:14

Femi :lol::lol::lol::lol:

16-09-2013 om 13:45

Letchert vond ik vooral in de wedstrijd tegen Utrecht heel goed voetballen, is iemand die een goede pas kan geven. Is jammer genoeg wat onrustig en misschien dat nu Bottegin beter in zijn spel komt deze hem hierop corrigeren in de wedstrijd zelf. Wel moet ik zeggen dat Kappelhof centraal veel beter speelt dan rechtsback en hij van mij ook ten koste van Letchert hier mag blijven staan. Is Ekong linker of rechter CV? Bottegin moeten ze als rechter CV laten staan, daar speelt hij erg goed.

alisan17-09-2013 om 23:42

UIteraard moet je deze jongen een basisplek geven. Hij zal hier van leren. Het is een talentvolle verdediger, waar de FC zo lang van moet genieten zolang het nog kan. Ik blijf erbij dat de overtreding geen rood waard was, al nam hij wel veel risico. Maar ik zie dit liever dan een verdediger die een kilometer van zijn tegenstander staat te dekken. Verdediger je een keer fel, is het weer niet goed. Typisch Nederlands. Daar komt nog bij dat FC Groningen inzet op eigen jeugd. Dan moet je dit op de koop toenemen.

Hertog20-09-2013 om 09:26

Femi? Dan liever Holla.

Hertog23-09-2013 om 07:50

Gewoon erin met die jongen! 2x rood in zes wedstrijden: daar heeft hij vast van geleerd.

Milko23-09-2013 om 08:42

Het is wel gebleken dat Ekong er nog niet klaar voor is. Optie zou zijn om het achterin te gaan proberen met Wijnaldum als CV. Vind hem als linksachter een zwakke schakel. Tja... Kappelhof kan ook als CV maar dan moet Magnasco er weer in. En we weten hoe v/d Looi daar over denkt, niet dus. Maar Letschert mag er van mij wel weer in hoor, hij zal toch wel een keer van zijn fouten leren, toch?

U moet eerst inloggen of registreren om een reactie te plaatsen!